Tiesitkö, että Ideaparkissa voi myös harrastaa?

Tiesitkö, että Ideaparkissa voi myös harrastaa?

Kaupallinen yhteistyö: Ideapark Lempäälä

Tiesitkö, että Lempäälän Ideapark on muutakin kuin valtava ostoskeskus? Tiesitkö, että Ideaparkissa voi myös harrastaa kymmeniä eri lajeja? Tarjolla on muun muassa judoa, palloilulajeja, tanssia ja parkouria.

Suurin osa Ideaparkin harrastustoiminnasta on keskittynyt Bläk Boks -tapahtuma-areenalle, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Ideapark Sport. Areena sijaitsee kauppakeskuksen yhteydessä ensimmäisessä kerroksessa. Areena soveltuu niin urheilutoimintaan kuin konserttien, näyttelyiden ja yritystapahtumienkin pitopaikaksi.

Bläk Boksin katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa. Areena on varustettu huippuhienolla näyttö-, valo- ja äänitekniikalla. Tämän tekniikan ansiosta tilaan voidaan luoda upeita tapahtumia. Syksyllä salibandyseura Classicin F-liigajoukkueet aloittavat ottelunsa uudella kotiareenallaan Bläk Boksilla. Tavoitteena on luoda maailman paras salibandyelämys.

Bläk Boks -areenalla voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti.

Ei kuitenkaan tarvitse olla liigapelaaja harrastaakseen Bläk Boksilla ja Ideaparkissa. Tiloissa voi harrastaa muun muassa monia palloilu- ja kamppailulajeja, kuntotanssia sekä ryhmäliikuntaa. Osa toiminnasta on seurojen järjestämää, osaan voi varata itse ajan. Normaalisti salibandy- ja sulkapallovuoroja voi varata varausjärjestelmän kautta. Koronatilanteen vuoksi varauksia ei kuitenkaan pysty tällä hetkellä tekemään.

Bläk Boksilta löytyy useita pukuhuoneita suihkutiloineen sekä naisille että miehille. Liikuntaa voi harrastaa tanssisaleissa, kamppailutiloissa tai kahdella täysimittaisella salibandykentällä. Yhden kentän koko on 40×20 metriä. Nämä kentät voidaan jakaa vielä seitsemäksi erilliseksi sulkapallokentäksi. Kenttien alusta soveltuu erinomaisesti muun muassa lentopalloiluun, futsaliin ja sulkapalloiluun. Kenttien alusta täyttäisi vaatimukset jopa salibandyn MM-kisoille.

Täysimittaisen salibandykentän pintamateriaali täyttää vaatimukset jopa MM-tason peleille.

Ideaparkissa lajitarjonta on laaja ja harrastaa voivat sekä lapset, nuoret että aikuiset. Lempäälän Kisa ry tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille säbätoimintaa sekä aikuisille kuntosäbää. Osa seuran cheerleading-treeneistä järjestetään myös Ideaparkin Bläk Boksilla. Tarkemmat tiedot harrasteryhmien aikatauluista löydät täältä.

Lempäälän Syokonkan Judo ry harjoittelee myös Bläk Boksilla. Seuran dojo eli harjoitussali on Bläk Boksin kamppailusalissa. Syksyn harjoituskalenteriin voit tutustua täällä.

Ideaparkin Bläk Boksilla onnistuu myös tanssiharrastus. Pirkanmaan tanssiopiston tarjonnasta voi valita mieltymyksien mukaan tanssilajeja jazztanssista hip hopiin ja nykytanssista aikuisbalettiin. Tanssiopistolla on Bläk Boks -areenalla käytössään kolme tanssisalia.

Pirkanmaan tanssiopiston tanssisalit sijaitsevat Bläk Boks -areenalla.

Ideaparkin kakkoskerroksessa sijaitsevat Studio Bailan ja ParkourParkin tilat. Studio Bailassa ja ParkourParkissa lapset ja aikuiset voivat harrastaa hyvän mielen liikuntaa. Tarjolla on erilaisia tanssi- ja jumppatunteja sekä parkour-kursseja. Tiloissa voi myös järjestää lapsille liikunnallisia synttäreitä. Ideaparkista löytyy myös kuntosali. EasyFit -kuntosalilla voi treenata perinteisillä kuntosalilaitteilla ja osallistua myös erilaisiin ohjattuihin ryhmäliikuntatuokioihin joko livenä tai virtuaalisesti.

Syksy tulee ja arki alkaa. Nyt on aika ilmoittautua uusiin harrastuksiin!

Teksti: Nanna

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.