Ranskalainen perhe on asunut jo kuukauden parvekkeella teltassa, koska asunnossa tapahtuu yliluonnollisia asioita

Ranskalainen perhe on asunut jo kuukauden parvekkeella teltassa, koska asunnossa tapahtuu yliluonnollisia asioita
Kuva: Stefano Pollio

Teksti: Anna-Leena

20minutos-lehti uutisoi ranskalaisesta perheestä, joka on asunut asuntonsa parvekkeella jo kuukauden päivät, koska asunnossa tapahtuu perheen vanhempien mukaan yliluonnollisia asioita. Perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muuttaminen ei onnistu, joten perhe on asettunut väliaikaisesti asumaan telttaan asunnon parvekkeelle. 

Outoja varjoja seinillä

Pariskunta kertoo 20minutos-sivuston uutisessa, että asunnon seinälle ilmestyi aluksi outoja varjoja. Paranormaalit tapahtumat eivät kuitenkaan jääneet siihen, vaan perheen televisio alkoi mennä itsestään päälle, puhelin lakkasi yhtäkkiä toimimasta ja astiat alkoivat kilistä ja kolista itsekseen. 

Patricia ja David, uutisen päahenkilöt, muuttivat Ranskan Replongesissa sijaitsevaan asuntoonsa kahden lapsensa kanssa viime vuoden syyskuussa. Äidin kertoman mukaan perheen tytär oli ensimmäinen, joka huomasi outoja tapahtumia uudessa asunnossa. Pian koko perhe oli yhtä mieltä siitä, että asunnossa kummittelee. 

Meedio varmisti perheen epäilyt

Perhe otti yhteyttä meedioon, joka “varmisti” magneettienergiaa käyttämällä perheen epäilyt: meedion kertoman mukaan talossa asuva henki kuuluu 1800-luvulla eläneelle naishenkilölle, joka haluaa häätää perheen talosta. 

Perhe päätti meedion vierailun jälkeen siirtyä nukkumaan parvekkeelle, jossa he ovat nukkuneet jo yli kuukauden. 

Taloyhtiö kiistää väitteet

Taloyhtiö kiistää perheen väitteet ja vakuuttaa, että 2016 vuonna rakennetussa asunnossa on asunut ennen kyseistä perhettä kaksi muuta perhettä, eikä asunnossa ole koskaan aiemmin tapahtunut mitään yliluonnollista. 

Perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muuttaminen ei ole vaihtoehto, joten heillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kun jatkaa parvekkeella nukkumista, kunnes ratkaisu tilanteeseen löytyy.

Lähde: 20minutos


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.