Pienellä vaivalla suuria muutoksia – näin loihdit uuden ilmeen mökillesi helposti!

Pienellä vaivalla suuria muutoksia – näin loihdit uuden ilmeen mökillesi helposti!

Kaupallinen yhteistyö: Cent-listat

Hankimme alkuvuodesta ihanan talon Saimaan vesistön ääreltä. Rannassa on erillinen hirsimökki, josta löytyy majoitustilat jopa kuudelle hengelle, saunaa tietysti unohtamatta. Paikka muuten on ollut unelmiemme täyttymys, mutta rantamökki kaipasi kipeästi pientä muodonmuutosta. Vaikka mökki on melko uusi, vuonna 2015 rakennettu, oli kuluneet vuodet tehneet tehtävänsä vanhoihin hirsipaneeleihin.

Olemme olleet todella innoissamme mökistä, sillä mikä voisikaan olla parempi paikka rauhoittaa mieltä ruuhkavuosien keskellä, kuin katsella järvelle ja kuunnella lintujen laulua – sillä sitähän täällä riittää.

Suurimpana syynä mökin remontointiin oli saada tilaa valoisammaksi, avarammaksi ja myös viihtyisämmäksi. Pohtiessamme vaihtoehtoja nopeaan ja helppoon remontointiin, löysimme Centin valikoiman, jonka laajuus yllätti meidät erittäin positiivisesti.

Meidän ei tarvinnut kauaa vaihtoehtoja pohtia, kun löysimme valkolakatun dyyni-paneelin.

Paneelin aaltoileva pinta luo tilaan rauhallisen tunnelman. Ja mikä parasta, paneeli näyttää erilaiselta riippuen siitä, mistä kulmasta sitä katselee. Lisäksi ikkunasta tulvivat ilta-auringon säteet leikkivät paneelin pinnalla upeasti.

Paneelin pinnan kuvio luo tilaan eloisuutta.

Tyylikäs ja tasalaatuinen dyyni-paneeli soveltuu käytettäväksi oikein käsiteltynä myös kosteisiin tiloihin, kuten vaikkapa saunaan tai kylpyhuoneeseen. Paneelin avulla voit helposti luoda tyylikkäitä yksityiskohtia kodin eri tiloihin.

Ei liene sattumaa, mistä dyyni-paneeli on saanut nimensä, sillä Centin tehtaat sijaitsevat kalajoella.

Kotimaisuus, vastuullisuus ja laadukkuus oli meille hyvin tärkeää tuotteita valitessamme, ja Cent lunasti nämä odotuksemme täydellisesti! Arvostamme sitä, että tuotteet ovat valmistettu ympäristöä kunnioittaen.

Kun tarkoituksenamme oli saada valoisuutta ja avaruutta tilaan, päätimme valita alakerran korkeisiin seiniin valkolakattua dyyni-paneelia, ja muualle leveää ja massiivista hirsipaneelia. Kattoon valikoitui eläväisen pintansa ansiosta kuusesta valmistettu sisustuspaneeli. Täytyy myöntää, etten tuota remonttia suunnitellessa edes osannut kuvitella, miten suuren muutoksen mökkimme kokikaan!

Näistä lähtökohdista aloitimme remontin.
Paneelien irroittaminen oli remontin työläin vaihe.

Tuotteiden toimitus hoitui nopeasti ja pääsimmekin aloittamaan remontoinnin jo alkukesästä. Emme halunneet käyttää koko kesää remontointiin, vaan myös päästä nauttimaan lämpimistä kesäilloista mökin terassilla. Vaikka tiesimme, että tuotteilla remontointi onnistuu nopeasti, emme silti ajatelleet asennuksen sujuvan näin helposti ja vaivattomasti!

Paneeli oli erittäin helppo ja nopea asentaa.
Myös ahtaampien kohtien panelointi sujui vaivattomasti!

Vaikka meillä riittää vielä melkoisesti tekemistä mökin suhteen, on suurin työ nyt takanapäin. Vielä jäljellä toki pieniä maalaustöitä esim. ikkunankarmien suhteen, mutta niitä voi maalailla samalla kun kuuntelee syksyn sateen ropinaa.

En lopputulosta katsellessani voi olla muuta kuin tyytyväinen materiaalivalintoihin sekä cent-listojen laadukkuuteen.

Vielä viimeisetkin jalkalistat paikoilleen, niin remontti alkaa olla valmis!
Mökin pieni keittonurkkaus on niin paljon valoisampi!

Usein kuulee sanottavan, miten laatu, helppous ja nopeus eivät toimi yhdessä, mutta meidän remontointikokemuksemme osoitti kyllä tämän lauseen täysin turhaksi. Saimme niin pienellä vaivalla enemmän, kun osasimme edes odottaa!

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.