Nämä 8 lapsiperheille suunnattua hotellia ovat lasten unelmien täyttymys

Nämä 8 lapsiperheille suunnattua hotellia ovat lasten unelmien täyttymys
Kuva: Ivan Bandura

Teksti: Anna-Leena

Nämä 8 Espanjasta löytyvää hotellia tarjoavat lapsivieraita varten suunnitellun ympäristön lisäksi viihdyttäviä aktiviteetteja ja unohtumattomia lomakokemuksia. Mihin näistä 8 hotellista teidän perheenne matkuistaisi mieluiten? 

1. Hotel del juguete (Ibi, Alicante)

“Unohtumaton kokemus koko perheelle”, luvataan Hotel del Juguete-hotellin nettisivuilla. Alicantessa sijaitseva kylä Ibi on kuuluisa valtavista lelutehtaistaan-ja kaupoistaan ja leluteema jatkuu hotellin sisutuksessa. Playmobil, lego, Mr.Potato, Doraemon: “Hotel del juguete”, suomeksi “Leluhotelli”, tarjoaa yöpyjilleen mahdollisuuden yöpyä eri teemojen mukaan sisustetuissa huoneissa!  

2. Hotel Royal Son Bou Family Club (Menorca)

Babyclub, miniclub, juniorclub, vesiliukumäkiä ja merirosvolaiva. Tämä Menorcan etelärannalla sijaitseva hotelli on todellinen lasten paratiisi. Menorca on yksi Baleaarin suosituimmista saarista, eikä ihme: Menorcan huikean upeat hiekkarannat eivät jää kakkoseksi Karibialle.

3. Hotel del Circo Raluy

Hotel del Circo, sirkushotelli, on ainutlaatuinen kokemus monestakin syystä. Ensinnäkin hotellihuone on valloittava sirkusvaunu. Toiseksi hotelli liikkuu sirkuskiertueen mukana! Hotellin sijainti riippuu tästä johtuen siitä, missä kiertue esiintyy. Hotellihuoneen asukkaille värikäs sirkusesitys on ilmainen. 

4. Hotel Piratas Village (Mallorca)

Tämä Mallorcalla sijaitseva hotelli on merirosvo-fanin unelmien täyttymys! Hotelli on rakennettu merirosvo-teeman ympärille ja hotellin asukkaat pääsevät sukeltamaan fantasiamaailmaan, joka on täynnä seikkailua.

5. Magic Natura Animal (Alicante)

Jos lapsesi on kiinnostunu eläimistä ja luonnosta, tämä hotelli on kuin tehty teille: Terra Natura luonnonpuiston yhteydessä olevan hotellin ympäristössä asustaa yli 1500 eläinlajiketta! Hotellin yhteydessä on myös vesipuisto vauhdikkaammasta menosta nauttiville.

6. Selwo Lodge (Estepona)

Esteponassa sijaitseva Selwo lodge tarjoaa eksoottisia safarielämyksiä…Espanjassa! Nämä hotellihuoneina toimivat “savimajat” on rakennettu muistuttamaan pieniä afrikkalaisten heimokylien asumuksia. Hotellin yhteydessä toimii eläinpuisto, jossa matkailijat pääsevät tutustumaan villieläimiin, kuten leijoniin, kirahveihin ja seeproihin.  

7. ADH Asur Ocean Islantilla (Huelva)

Tämä hotelli on taatusti hauska kokemus rantalomia rakastaville lapsiperheille. ADH Asur Ocean Islantilla-hotellin huoneet on sisustettu teemoittain. Sirkus, avaruus, viidakko ja meri-aiheiset huoneet saavat takuulla lasten suut loksahtamaan auki. Minkä teemahuoneen teidän perheenne valitsisi? 

8. Hotel Magic Robin Hood, Costa Blanca (Valencia)

4 km päässä Benidormista sijaitsevan Robin Hood-hotellin sisutus tarjoaa vierailijoilleen aikamatkan keski-aikaan. Hotellin alueella on vesipuiston lisäksi seikkailupuisto ja spa. Hotellihuoneena toimii bungalow-majoitus, ja jokaisessa bungalowssa on oma pieni keittiö.

Lähde:

mibebéyyo.com


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.