Äiti taisteli puumaa vastaan ja pelasti 5-vuotiaan lapsensa hengen

Äiti taisteli puumaa vastaan ja pelasti 5-vuotiaan lapsensa hengen
Kuva:Priscilla Du Preez

Teksti: Anna-Leena

Kammottava tapaus sattui Kaliforniassa, missä puuma hyökkäsi 5-vuotiaan lapsen kimppuun. Lapsen äiti ei epäillyt hetkeäkään vaan hyökkäsi eläimen kimppuun paljain käsin. Äidin sankarillinen toiminta pelasti lapsen hengen. 

Äidin eläimellinen suojeluvietti

Äidinrakkaus ja suojeluvietti omia lapsia kohtaan on niin valtava, että se saa tekemään uskomattomaltakin kuulostavia tekoja. Tämän uutisen tapahtumat saivat paikkansa Kaliforniassa, missä sankariäiti ei epäillyt taistella villieläintä vastaan pelastaakseen lapsensa.  

Tapahtumat saivat alkunsa, kun puuma hyökkäsi 5-vuotiaan lapsen kimppuun ja ryhtyi raahaamaan lasta mukanaan. Äiti ei epäillyt, vaan juoksi eläimen perään, hyökkäsi sen kimppuun ja hakkasi eläintä nyrkeillä. 

Lapsi sairaalassa

5-vuotias poika loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kiidätettiin Los Angelesiin sairaalaan. Poika sai vahvan kissaeläimen kynsissä vaurioita päähän ja ylävartaloon.

Kuva: Priscilla Du Preez. Poliisit päätyivät lopettamaan eläimen luokiteltuaan sen aggressiiviseksi ja vaaralliseksi.

Poliisit löysivät onnettomuuspaikalle saapuessaan puuman, joka odotti edelleen samassa paikassa. Poliisit päätyivät lopettamaan eläimen luokitultuaan sen aggressiiviseksi ja vaaralliseksi. Eläin vietiin tutkittavaksi ja sen kynsien alta otetut näytteet varmistivat, että kyseessä oli sama eläin, joka hetkeä aiemmin oli hyökännyt pienen lapsen kimppuun. 

Oletko sinä joutunut puolustamaan jälkikasvuasi vaaratilanteessa?

Lähde: lavanguardia.com

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *