Uusi Disney elokuva “Encanto” hurmaa väreillään: katso traileri 

Uusi Disney elokuva “Encanto” hurmaa väreillään: katso traileri 
Kuva: Photo by Jason Leung

Teksti: Anna-Leena

Disney julkaisi uuden koko perheen elokuvan trailerin. Lumoavan värikäs, Columbiaan sijoittuva Encanto, saa ensi-iltansa loppuvuodesta. 

Koti täynnä taikaa

Syvällä Kolumbian vuoristossa sijaitsee Magdrigalin perheen talo, casita. Talo ei kuitenkaan ole mikä tahansa talo, vaan se on täynnä taikaa. Kaikilla perheenjäsenillä on joku ainutlaatuinen ominaisuus: yksi on voimakas, toinen pystyy parantamaan haavoja ja kolmas kommunikoimaan eläinten kanssa. Kaikilla, paitsi 15-vuotiaalla Mirabelilla, joka ei vieläkään ole löytänyt taikavoimaansa. 

Perhe huomaa kauhukseen, että heidän kotitaloansa ympäröivät taikavoimat ovat uhattuna. Urhea Mirabel aloittaa unohtumattoman seikkailun, sillä vain hän voi pelastaa perheensä ja kotinsa. Löytääkö Mirabel lopulta oman salaisen voimansa?

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *