Kakarat tuhoavat joka paikan

Kakarat tuhoavat joka paikan

Ajattelin kysäistä mitä “vahinkoa” muiden lapset ovat saaneet aikaan. Itsellä nyt 13&17 vuotiaat tyttäret ja nämä kauhukakarat olivat niin kerkeäviä pieninä, että ihme että mulla on ylipäätään tukkaa päässä. Alle vuoden ikäinen kuopus repi alle viikon vanhan läppärin näppäimet irti kun silmä vältti.

Toisessa hetkessä iltakiidon aikaan (joka oli poikkeuksetta joka ilta) tämä tehokaksikko päättivät purkaa pinnasängyn patjoja myöten. On siinä hommaa ollut saada irti lakana, patjansuojus ja itse patja tuhannen päreeksi. Yhtenä iltana repivät minun makuuhuoneen verhot alas ja itse tangon proppuineen päivineen. Tämä lista on loputon, ja nyt jo voi nauraa näille mutta samalla odotan kauhulla mitä keksivät kun täysi-ikäisyyteen pääsevät. 

Terkuin äiti 39 ja mukulat

Anonyymi perhe

Anonyymi perhe koostuu monimuotoisten perheiden lisäksi myös ihanan kamalista isovanhemmista sekä niistä ainaisista mammakerhojen kaikkitietävistä äideistä - lapsettomia karvalasten vanhempia kuitenkaan unohtamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *