Pahimmat mokat ensitreffeillä: alkoholi, exät ja raha

Pahimmat mokat ensitreffeillä: alkoholi, exät ja raha
Kuva: Priscilla Du Preez

Ensitreffit on aina yhtä jännittävä kokemus. Joillakin jännitys purkautuu treffeillä puheripulina ja toiset yrittävät löytää helpotusta pullon pohjalta. Tähän artikkeliin on listattu keskustelupalstoilla kerättyjä syitä siihen, miksi ensitreffit jäivät myös viimeisiksi.

Vaikka treffien onnistuminen riippuu täysin osapuolien välisestä kemiasta, on olemassa muutamia yleisiä mokia, joita ekoilla treffeillä kannattaa välttää.

Alkoholi

“Ollaan menty kahvilaan missä tarjoillaan myös olutta. Ja kuinka ollakkaan vastapuoli alkaa vetämään olutta aikasmoista vauhtia. Kyllähän se juttu päättyy siihen. Ensitreffeillä ei kannata juoda alkoholia, jos siitä ei ole alussa sovittu.”

“Nainen tuli junalla vähän kauempaa luokseni treffailemaan. Oli ottanut “muutaman” rohkaisevan alkoholijuoman junassa. Hyvä ku kävelemään pysty suorassa. No ei se juttu kestänyt, kun tuntu tuo alkoholi maistuvan liiankin hyvin.”

“Olin ensitreffeillä nuoruudessani, ravintolassa oltiin ja hiukan tuli molempien maisteltua, itse kylläkin vähemmän. Päädyimme meille, HUOM nukkumaan. Kiltisti nukuttiin, toinen osapuoli oli sen verran humalassa että senkin takia jo olisi ollut rauhallinen yö. Keskellä yötä herään siihen että treffikaveri yökkäilee ja niinhän siinä sitten kävi etten saanut kaveria vessaan vaan oksensi sänkyyni, sängyn viereiseen seinään ja lattialle… Sen verran heräsi kyllä että siivosi omat jälkensä.”

“Oli jotenkin olevinaan, mutta ajattelin, että on hermostunut. Menimme syömään ja hän oli valinnut ravintolan. Kertoi vuolaasti kuinka arvostaa hyviä viinejä ja nauttii niistä. Ravintolassa söimme ja mies tilasi viinejä, erilaisia maistiaisia laseittain ja selitti tosi paljon viineistä. Sitten hän loppujen lopuksi alkoi humaltua, kun oli juonut aina kaikki tilaamansa. Oksensi ravintolan pöytään ja minä jouduin saattamaan hänet kotiin:)))taksilla”

Existä puhuminen

“Existä puhuminen on varma tapa pilata hyvätkin treffit. Se vain ei kuulu tutustumiseen. Tai jos mielestäsi kuuluu, olet ehkä tutustumassa väärään ihmiseen. Ainakin minä tahdon että minuun tutustutaan ja minulle kerrotaan itsestä. Ei niistä existä. Se tarkoittaa vain ettei sinulla ole tarpeeksi omaa elämää josta voisit kertoa. Mistä näitä exiensä mollaamiselle eläviä oikein riittääkin?”

“Ei tee vaikutusta se, että sinulla on eksä ja olet ilmeisesti joskus kyennyt pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Jos otat sen kysymättä esiin, et ole vielä päässyt hänestä yli. Piste.”

“[Pahin moka on] Että alkaa puhua exästään kyynel silmäkulmassa ja treffit muuttuukin yht’äkkiä psykologin vastaanotoksi”

“Mulle on kanssa sattunu tapaus joka ei ollut päässyt eksästään yli. Puhui ja puhui, ylisti exäänsä maasta taivaisiin parin tunnin ajan. Kun mies alkoi itkeä pillittämään suruissaan, katsoin parhaaksi liueta paikalta.”

Raha

“Raha-asioista puhuminen on aika turn-off. “

“Mies tuli hakemaan kotoa hienolla autolla, hienoihin vaatteisiin pukeutuneena, mentiin ravintolaan syömään. Ravintolassa listaa tutkiessaan, kauhisteli suureen ääneen hintoja koko ajan. Tarjoilijallekin antoi palautetta hinnoista. Siinä vaiheessa olin vajota pöydän alle häpeästä kun viereisten pöytien asiakkaan hettivät huvittuneita katseita meidän suuntaan. Koko ruokailun ajan puhui vain kuinka paljon kaikki maksaa. Ei ainoastaan kyseisen ravintolan hinnoista, vaan yleensä kaikesta. Maitolitra maksaa niin ja niin paljon, bensalitra puolestaan jne… Koko ajan raha raha raha.”

“Mies tarjosi ensimmäisillä treffeillä ravintolaillallisen, mutta seuraavilla treffeillä pyysi rahat takaisin kun olikin tullut yllättävän huono rahatilanne hälle… ööö….”

“Menin miehen kanssa kahvilaan kahville niin eipä siellä toiminut mun pankkikorttini. Myyjä pahoitteli että koko päivänä ei ole mikään kortti tahtonut toimia eli syy oli jossain muussa kuin omassa kortissani. Mies sitten maksoi kahvini (ei sitä leivostani) kyllä, mutta koko treffien ajan muistutti että se kahvi maksoi sitten sen x summan verran. Jep, eipä pahemmin enää kiinnostanut tuon jälkeen kun koko ajan jatkuvalla syötöllä muistutti, eikä mitenkään vitsinä vaan ihan tosissaan että olen hänelle nyt sen jonkun 1,50e velkaa..”

“Mieheen tutustuin laivalla, kun olin kansimatkustajana Helsingistä Maarianhaminaan. Maksoi juomat ja olisi maksanut buffetinkin, jos olisin halunnut. (ei siis pihi ainakaan) Mutta leveili muutenkin rahoillaan koko ajan “nyt olet muuten sellaisessa seurassa, josta ei raha ihan heti pääse loppumaan.”

Kännykän räplääminen

“Vähän väliä puhelimeen tuleviin viesteihin vastaaminen. Koko ajan: sori, mä vastaan tähän. No, mitä se nyt koko ajan, sori taas jne. Hei haloo. Ei varmaan sitten kiinnostanut tarpeeksi :). No, ei kyllä muakaan, menköön sen puhelimensa kanssa treffeille.”

“Räpläili puhelintaa koko ajan ja sai jonku viestin ex-mieheltäänkin. Meni siitä paniikkiin ja lähti kotia. Liekö oli ex.”

Törkypuheet/koskettelu

“Hän kysyi minulta haluanko jäätelön – senkin olisin tietty itse maksanut. Sanoin että en taida, kiitos. Hän jatkoi, että jos mieli tekee toisenlaista jäätelöä niin hänellä olisi tarjota 22 cm pitkä tuutti. Emme tavanneet enää toiste vaikka mulle pari kertaa soitteli.”

“Puristi mua perseestä ja sanoi “ihana kinkku sulla.”

“Tosi hiljaisen ja ujon miehen kanssa. hän katseli varpaitaan ja ympäristöä, muttei kertaakaan minua silmiin. yritin keksiä vaikka mitä puhuttavaa, mutta vastaukset olivat yksisanaisia ja tosi töksähtäviä. Hetken siinä istuttuamme, hän nosti sormensa ja siveli rintaani (paidan päältä) ja huokaisi jotenkin värisevällä äänellä, että “ihanat”. Siinä vaiheessa katsoin parhaimmaaksi poistua paikalta.”

“Istuimme sohvalla jutellen, kunnes mies tuli aivan kiinni, alkoi puristella rintojani ja huohottaa korvaani ja nuoleskella kaulaani! Kysyin aika vihaisesti että mitä helvettiä hän luulee tekevänsä. Selitti sitten että kun tässä niin hyvin tullaan juttuun niin seksiä voisi harrastaa!! Olin ihan puulla päähän lyöty ja tokaisin aika ilkeästi että nyt saa luvan häipyä ja tämä oli tässä. “

Millaisiin mokiin sinä olet törmännyt ensitreffeillä?

Lähteet: Suomi24, Kaksplus, Vauva.fi

Teksti: Anna-Leena

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *