Tiikerin vuosi 2022 – tällaisia lapsia syntyy ensi vuonna

Tiikerin vuosi 2022 – tällaisia lapsia syntyy ensi vuonna
Kuva: Jessica Weiller

Kiinalainen horoskooppi perustuu 12 eläinmerkkiin, jotka toistuvat 12 vuoden sykleissä. Jokaisella vuodella on oma horoskooppieläimensä, jonka ominaisuuksien uskotaan vaikuttavan vuoden tapahtumiin ja sen aikana syntyneiden ihmisten luonteeseen. Eläinmerkki määräytyy kiinalaisen kuukalenterin mukaan, eikä sitä voi siksi päätellä suoraan vuosiluvusta. Tiikerin vuosi 2022 alkaa kiinalaisen kalenterin mukaan 1.2.2022.  

1.2.2022–31.1.2023 välisenä aikana syntyneet lapset ovat kiinalaisessa horoskoopissa syntynyt tiikerin vuonna.

Tiikerin vuonna syntynyt on hurmaava, mutta ylpeä

Kiinalaisen horoskooppikalenterin mukaan tiikerin vuosi on kilpailemisen vuosi. Tiikerin vuonna syntyneet lapset ovat ovat hurmaavia ja seikkailunhaluisia, mutta myös ylpeitä ja päsmäröiviä.

baby in pink shirt lying on white textile
Kuva: Daniel Thomas. Tiikerin vuonna syntyneet ovat hurmaavia ja seikkailunhaluisia, mutta myös ylpeitä ja päsmäröiviä.

Tiikerin vuonna syntyneet ihmiset tulevat toimeen omillaan ja ovat muista riippumattomia. He tarvitsevat ympärilleen paljon omaa tilaa. Tiikeri saattaa joskus vaikuttaa töykeältä ja piittaamattomalta.

Tiikerit ovat voimakkaita ja kunnianhimoisia, jopa häikäilemättömiä. He ovat uskollisia, nopeita ja rakastavat huomion keskipisteenä olemista.

Tiikeri-ihmiset ovat eloisia ja hyväntuulisia, vapautta rakastavia sieluja. Tiikerin vuonna syntyneet eivät usein välitä liikoja muiden mielipiteistä. He ovat optimistisia ja innostuneita ja heillä tuntuu olevan loputon määrä energiaa. Samaan aikaan tiikeri-ihmiset ovat herkkiä ja taipuvaisia syvälliseen ajatteluun. Vaikka he ovat erittäin myötätuntoisia, he saattavat olla myös äärimmäisen äkkipikaisia ja itsekkäitä. Tiikerin vuonna syntyneitä kunnioitetaan suuresti, mutta he joutuvat ristiriitaan vanhempien tai johtavissa asemissa olevien ihmisten kanssa.

Vahva oikeudenmukaisuuden taju on heille tyypillistä ja epäoikeudenmukaisuudet saavat heidät vastarintaan. Tiikeri puolustaakin sekä itseään että muita vääriksi kokemiltaan asioilta.

Millainen on Tiikeri-vauva?

Tiikerin vuonna syntyneiden lasten ajatellaan olevan voimakkaita, terveitä ja äkkipikaisia. He ovat energisiä ja uteliaita. Koska tiiikerilapsen itseluottamus on erittäin vahva, he saattavat joskus jopa yliarvioida omia kykyjään. Onneksi tiikerit ovat myös hyvin ketteriä.

Tiikerit lyhyesti:

Vahvuudet: Itseluottamus, oikeudenmukaisuus, uteliaisuus

Heikkoudet:  Itsekkyys, ylpeys, kovuus

Onnenvärit: sininen, vihreä

Onnennumerot: 1, 3, 7

Onnenkukat: Luumun kukkaset

Tiikeri-ihmiset tulevat parhaiten toimeen Hevosten, Lohikäärmeiden ja Koirien kanssa.

Lähteet: Kiinalainen horoskooppi, Anna

Teksti: Anna-Leena

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *