Parhaat joululahjaideat puolisolle: mitä ostaa hänelle, jolla on jo kaikkea?

Parhaat joululahjaideat puolisolle: mitä ostaa hänelle, jolla on jo kaikkea?
Kuva: Kira auf der Heide

Teksti:Anna-Leena

Joulu lähestyy, mutta aivot lyövät tyhjää. Mitä ihmettä lahjoittaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Tästä artikkelista löydät parhaat lahjavinkit puolisolle.

Kotiin

Kylpytakki, aamutossut tai yöpuku. Kotona on ihanaa riisua työvaatteet ja kääriytyä pehmeään kylpytakkiin. Etätyömahdollisuuden takia kotona vietetään aikaa enemmän kuin koskaan. Kotona on tärkeää, että vaatteet tuntuvat mahdollisimman mukavalta, mutta miksi ei kotonakin voisi pukeutua tyylikkäästi, jos siltä tuntuu?

Kosmetiikka

Eri kosmetiikkamerkeiltä löytyy kauniisti pakattuja hemmottelupaketteja. Selvitä puolisosi luottomerkki ja yllätä hänet kosmetiikalla. Jos puolisosi käyttää tiettyä hajuvesimerkkiä, on hajuvesi helppo ja varma lahja. Älä osta hajuvettä, jos et ole varma, että lahjan saaja pitää kyseisestä tuoksusta.

Kokemukset

Rentoutuskellunta, kukkasidontakurssi, maistelumenu lempiravintolaan, hierontalahjakortti tai liput konserttiin, oopperaan, balettiin, teatteriin tai museoon. Oikea lahja löytyy keskittymällä puolisosi mieltymyksiin. Millainen tekeminen ilahduttaa juuri häntä?

Asusteet

Pehmeä merinovillainen pipo ja huivi-setti vai klassiset nahkakäsineet? Ajattomat asusteet ovat käytännöllinen ja tyylikäs lahja.

Harrastukset

Mieti puolisosi harrastuksia. Salilla käyvä voi tykatä fitness-kellosta tai uusista salivaatteista. Juoksulenkeillä viihtyvää saattaa ilahduttaa lupaus uusista lenkkitossuista. Valokuvausta harrastavaa saattaa ilahduttaa valokuvauskurssi, uusi objektiivi kameraan tai vaikka kuvausvalo.

Korut

Käyttääkö puolisosi koruja? Ajattomat korvakorut, näyttävä kaulakoru tai tyylikäs käsikoru ilahduttaa saajaansa varmasti. Koruja valitessa pidä mielessäsi lahjan saajan mieltymykset. Tarkkaile koruja, joita puolisosi käyttää. Onko hän mieltynyt kenties johonkin tiettyyn korusarjaan? Jos puolisosi ei käytä koskaan kaulakoruja, hän ei todennäköisesti tunne oloansa mukavaksi kaulakoru kaulassa. Myös suurten ja näyttävien korvakorujen ostaminen henkilölle, joka käyttää yleensä pieniä ja huomaamattomia nappikorvakoruja voi olla vikatikki.   

Käsityöt

Rentoutuuko puolisosi käsitöitä tehden? Kääri pakettiin neulontaohjekirjat, aikuisille suunnattu värityskirja ja laadukkaat värikynät tai lahjakortti makrame-kurssille. 

Kuvalahjat

Seinäkalenteri,  kuvakirja tai kahvimuki omista kuvista. Valitse kuluneen vuoden parhaat palat kameran rullalta ja teetä niistä persoonallinen lahja.

Astiat

Tyylikkäät viinilasit, glögilasit tai vaikka kahvikupit saattaisivat olla designin ystävälle mieluinen lahja.

Lautapelit

Cluedo, Alias, Monopoli, Dixit, Trivial Pursuit, Pictionary… Yllätä puolisosi viihdyttävällä lautapelillä ja haasta hänet lautapeliturnaukseen lasten mentyä nukkumaan.

Joko sinä olet hankkinut joululahjan puolisollesi? Kommentoi ja jaa paras lahjavinkkisi.

  

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *