Wow, mikä kampaus! – Neljä helppoa juhlakampausta loppuvuoden juhliin

Wow, mikä kampaus! – Neljä helppoa juhlakampausta loppuvuoden juhliin
Kuva: krakenimages

Teksti:Anna-Leena

Nämä helpot, mutta näyttävät joulukampaukset sopivat loppuvuoden juhliin kuin punainen nenä poron päähän. Muista liimata pinnit hyvissä ajoin ennen kampauksen tekoa, että liima kerkeää kuivua kunnolla. Harjoittelemalla kampauksia pari kertaa ennen H-hetkeä vältyt viimehetken kriiseiltä, jos kampaus ei onnistukaan haluttuun tapaan heti ensimmäisellä kerralla. Harjoitus tekee mestarin!

1. Joulukuusi

Tarvitset:

 • Läpinäkyviä kumilenkkejä
 • Nutturapinnejä
 • Värikkäitä pompom-palloja
 • Kultaista piipunrassia
 • Kuumaliimaa
 • Hiuslakkaa

Tee näin:

Liimaa värikkäät pompom-pallot nutturapinneihin kuumaliimalla hyvissä ajoin ennen kampauksen tekemistä. Anna kuivua ja jäähtyä. Letitä hiukset videon ohjeiden mukaan ja koristele joulukuusiletti pompom-pinneillä. Muotoile piipunrassista tähti ja pujota nutturapinni tähden läpi. Viimeistele letti tähdellä. Kiinnitä kampaus halutessasi hiuslakalla.

2. Joulukranssi

Tarvitset:

 • Läpinäkyviä kumilenkkejä
 • Nutturapinnejä
 • Värikkäitä pompom-palloja
 • Tähtipinnin (voit myös käyttää aiemmasta kampauksesta tuttua, kultaista piipunrassitähteä.)
 • Kuumaliimaa
 • Hiuslakkaa

Tee näin:

Liimaa värikkäät pompom-pallot nutturapinneihin kuumaliimalla hyvissä ajoin ennen kampauksen tekemistä. Anna kuivua ja jäähtyä. Letitä hiukset videon ohjeiden mukaan ja koristele joulukuusiletti pompom-pinneillä. Viimeistele letti tähtipinnillä ja kiinnitä kampaus halutessasi hiuslakalla.

3. Poro-nuttura

Tarvitset:

 • Läpinäkyviä kumilenkkejä
 • Nutturapinnejä
 • Liikkuvat askartelusilmät
 • Ison ja punaisen pompom-pallon
 • Ruskeaa piipunrassia
 • Kuumaliimaa

Tee näin:

Liimaa liikkuvat silmät ja pompom-pallo kuumaliimalla nutturapinneihin. Muotoile piipunrassista sarvet. Kampaa hiukset nutturalle videon ohjeiden mukaan. Kiinnitä silmät, nenä ja sarvet nutturaan. Kiinnitä kampaus halutessasi hiuslakalla.

4. Joulukranssi lyhyisiin hiuksiin

Tarvitset:

 • Läpinäkyviä kumilenkkejä
 • Vihreää ja punaista silkkinauhaa
 • Koristeita maun mukaan (esim. kukkia, tähtiä, pompom-palloja.)

Tee näin:

Letitä hiukset videon ohjeiden mukaan. Kieritä vihreä silkkinauha lettikranssin ympärille. Sido kranssin päälle rusetti punaisesta silkkinauhasta. Koristele lettikranssi halutessasi kukilla, tähdillä tai vaikka pompom-pinneillä.

Tykkäätkö sinä kokeilla uusia kampauksia vai luotatko yleensä tuttuun ja turvallliseen vakiokampaukseen? Mikä näistä kampauksista on sinun suosikkisi?


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.