Tiesitkö, mitä finnin ilmestymispaikka kertoo terveydestäsi?

close-up photo of persons eye
Kuva: Amanda Dalbjörn

Kasvoja ja kasvojen ihoa tutkivassa face mappingissa uskotaan, että kasvot ovat kuin kartta, joka kielii koko kropan terveydestä. Menetelmä pohjautuu ikivanhaan Ayurvedaan eli intialaiseen terveydenhoitojärjestelmään ja kiinalaisen lääketieteen oppeihin ja havaintoihin, paljastaa kauneussivusto Byrdie.

Tuhansia vuosia vanhan menetelmän mukaan finnit kasvojen eri kohdissa kertovat ongelmista tietyissä elimissä tai elimistön järjestelmissä, kuten ruoansulatuksessa tai veren- ja nesteiden kierrossa. Finneistä saattaa menetelmän mukaan päästä eroon korjaamalla tietty elintapa.

Finnien ilmestymispaikka face mappingin mukaan

Otsa

Otsan uskotaan olevan yhteydessä maksaan. Otsan alueelle ilmestyvät näppylät viittaavat rasvaiseen ja prosessoituun ruokavalioon. Vähentämällä roskaruoan syömistä voit päästä eroon otsanäppylöistä.

Kulmakarvojen väli

Kulmakarvojen välissä olevat näppylät voivat olla merkki liiasta alkoholista tai tupakoinnista, mutta myös liian kaloripitoisesta ruoasta. Näpyistä pääse eroon vähentämällä rasvan määrää ruokavaliossa, välttämällä myöhäisiä välipaloja, sekä lisäämällä liikuntaa ja unta.

Kuva: Matt Moloney. Menetelmän mukaan finnit kasvojen eri kohdissa kertovat ongelmista tietyissä elimissä.

Nenä

Ilmestyykö näppylä useimmiten nenänpäähän? Nenään ilmestyvät näpyt saattavat olla seurausta mausteisista ruoista, lihasta tai suolasta. Jos haluat eroon nenään ilmestyvistä finneistä, vaihda liha ja suola vihanneksiin, hedelmiin ja pähkinöihin ja lisää omega-3 ja -6 rasvahappoja sekä B-vitamiinia ruokavalioosi.

Vasen poski

Myös vasemman posken sanotaan olevan yhteydessä maksaan. Vahakurpitsan ja kurkun lisääminen ruokavalioon voi auttaa, jos tämän alueen finnit häiritsevät.

Oikea poski

Oikean posken näppylöiden puolestaan ajatellaan olevan yhteydessä keuhkoihin. Aerobinen liikunta sekä sokerin ja viinin käytön vähentäminen voi auttaa, jos näppyjä ilmestyy oikeaan poskeen.

Suun ympärys

Myös suun alueen näppylät voivat kieliä epäsopivasta ruokavaliosta. Lisää kuituja ruokavalioosi ja vältä mausteisia ja käristettyjä ruokia, jos näpyt painottuvat suun ympärille.

Leuka

Leuan finnejä sanotaan hormoni -ja stressifinneiksi. Kokeile piparminttuteetä ja omega-3-rasvahappoja, jos finnit ilmestyvät leukaan.

Ovatko kaikki finnit samanlaisia?

Iholle voi ilmestyä jos jonkunlaista näppylää ja pahkuraa.

Valkopäät: Valkopäät johtuvat tukkeutuneista ihohuokosista. Valkopäiden ilmestymistä voi välttää parhaiten päivittäisellä ihon puhdistuksella.

Papulat: Papulat ovat punaisia, kartion muotoisia pahkuroita, jotka eivät sisällä märkää.

Pustelit: Pustelit ovat kuin papulat, mutta pienempiä, pyöreämpiä ja ihonvärisiä.

Menetelmän perusteella lähes kaikkien finnien taustalla piilee epätasapainossa oleva ruokavalio tai epäterveelliset elämäntavat. Päivittäinen ihon puhdistus, riittävä lepo, terveellinen ruoka ja liikunta auttavat pitämään ihon kunnossa.

Ilmestyykö sinun naamasi finni aina samaan kohtaan? Uskotko, että kasvojen iho voi kieliä terveydestä?

Lähteet: Byrdie, Me Naiset, Jolie

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.