Meksikolaisäiti teki Guinness-ennätyksen: 7 lasta ja 7 eri isää

Meksikolaisäiti teki Guinness-ennätyksen: 7 lasta ja 7 eri isää
Kuva:Tim Mossholder

Teksti: Anna-Leena

Guinness World Records, tunnettu myös suomeksi nimillä Guinnessin ennätystenkirja ja Guinnessin suuri ennätyskirja, on vuosittain julkaistava tietokirja, jossa esitellään erilaisia ennätystuloksia ja ennätyksellisiä tapahtumia. Emisornoticias.mx uutisoi Sonorasta kotoisin olevasta meksikolaisäidistä, joka pääsi ennätystenkirjaan olemalla “ainoa ihminen maailmassa, jolla on seitsemän lasta seitsemälle eri isälle”.  

Uutisessa kerrotaan, että todistuksen lisäksi lasten äiti sai 10.000 dollarin suuruisen palkintosumman. Äiti kertoi aikovansa käyttää rahan juhlistamalla ennätystä seitsemän lapsensa, sekä uuden poikaystävänsä kanssa. Tulevaisuudessa äidin haaveena on kasvattaa perhettä uuden poikaystävän kanssa ja päivittää samalla oma ennätyksensä. 

Elguardian.mx sivuston uutisen mukaan aiempaa ennätystä piti hallussaan Kongon demokraattisesta tasavallasta kotoisin oleva äiti, jolla oli kuusi lasta kuudelle eri isälle.

Suomalaisia ennätyksiä 

Ennätystenkirjasta löytyy myös lukuisia suomalaisia. Vuoden 2020 kirjaan ovat päätyneet edesmenneen Matti Nykäsen edelleen hallussaan pitämä olympiamäkihypyn mitaliennätys sekä Kimi Räikkösen suurin keskimääräinen kierrosnopeus Formula 1 Grand Prix´ssä. Kirjaan ovat päässeet myös muun muassa suomalaiset Aino Kivikallio sekä hänen sekarotuinen pupunsa Taawi. Taawin ennätys on eniten temppuja minuutissa tehnyt kani. Myös Suomalainen Atria saavutti grillauksen Guinness World Records -ennätyksen vuonna 2017 grillaamalla yhtäjaksoisesti 36 tuntia. 

Maailman tunnetuinta ja myydyintä ennätystenkirjaa varten tarkistettiin yli sata hakemusta vuoden jokaisena päivänä. Kuluneena vuotena Guinness World Records -ennätys myönnettiin yli 5 000 hakijalle, selviää newsbox.fi sivuston uutisesta.

Minkä ennätyksen sinä haluaisit rikkoa?

Lähteet:

guinessworldrecords.com

newsbox.fi

atria.fi

elguardian.mx

emisoranoticias.mx

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *