Sairastuvalta terve! 

Sairastuvalta terve! 
Kelly Sikkema

Tuntuuko muistakin vanhemmista, että nyt sairastellaan ja sairastellaan oikein urakalla! Jopa taudit, jotka ovat pysyneet meidänkin perheestämme pois jo yli neljä vuotta, kantautuivat perheemme iloksemme mm. ihana noro! Voin sanoa, kun noro käy lävitse kuusihenkisen perheen hiihtolomalla yksi kerrallaan, vitsit meinaavat olla vähissä. Itse vielä näin raskaana ollessani voin sanoa, ettei noron sairastaminen ainakaan helpottanut loppuraskauden ongelmia. Huh, puistattaa vieläkin!  

Noron jälkeen taidettiin olla jopa viikko terveenä, kuin yhden lapsen testiliuskaan piirtyi kaksi viivaa ja ei kun karanteeniin tietyn paljon puhutun taudin takia. Jos jotain positiivista tästä ajasta voin ajatella niin luojan kiitos sairastettiin tauti peräkkäin, joten oltiin taas ihmisten parissa jälleen viikon hyvin tiiviin yhdessäolon jälkeen. Siinäkin ajassa kerkeää miettimään kaikenlaista mm. avioeroa, katoamista, uuden elämän aloittamista aivan YKSIN, aikaa ilman lapsia ja jne. Eli perusajatuksia ja mietteitä liian pitkän ja tiiviin sekä välillä hieman riitaisankin yhdessäolon jälkeen. Mutta hei siitäkin selvittiin, vaikka välillä heikkoja hetkiä tuli itse kullekin. 

Talven sairasteluihin on kuulunut tottakai myöskin ihan perusflunssat sun muut lapsiperheiden ilot kertaa TUHAT, kyllä TUHAT, joten kevättä ja toivottavasti hieman terveempiä aikoja odotellaan jo malttamattomana koko perheen voimin!  

Ihmettelen kyllä syvästi, että kihomadot ja täit ovat pysyneet perheestämme loitolla mutta nyt kun nämäkin lapsiperheen riesat mainitsen ääneen, niin eiköhän joku lapsista kohta ala rapsuttamaan päätään tai pyllyään kiivaaseen tahtiin. Melkein jopa alkaa naurattaa koko ajatus, nämähän kivat yllätykset nyt tästä vielä puuttuisi! 

Olen huomannut, ettei perheemme todellakaan ole ainoa, jota jatkuva sairastelukierre on koetellut ja jossa tauti, taudin perään on yllättynyt. Joten voimia jokaiseen perheeseen, jossa käydään mahdotonta sairastelukierrettä läpi. Ja niin kuin mainitsinkin, kevät on jo täällä (vaikka lumen tulosta tälläkin hetkellä voisi kuvitella muuta) ja sehän yleensä tarkoittaa terveempiä aikoja! 

Valoja ja aurinkoa! 


Ruuhkavuodet suosittelee

Katri

Olen neljän vilkkaan hulivilin kotiäiti Mikkelistä. Elämme hektistä pikkulapsiarkea. Meillä riidellään, mökötetään, sovitaan, halataan sekä pussataan ja huumori kukkii perheessämme varsinkin puolisoni toimesta. Olen luonnonlapsi mutta rakkaus punaista huulipunaa kohtaan ei häviä. Haaveilen omasta ajasta, paremmista yöunista ja mielenterveyteni järkkyy liiasta sekasorrosta. Olen ikuinen vauvakuumeilija. Vihaan ruuanlaittoa mutta rakastan leipoa! Iloiseksi minut saa jonkun toisen valmistama ruoka, hyvät löydöt kirpparilta sekä juoksulenkki raikkaassa ulkoilmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.