Unohditko tilata äitienpäivälahjan? Ei hätää! Tässä vaihtoehtoiset keinot muistaa äitiä!

Unohditko tilata äitienpäivälahjan? Ei hätää! Tässä vaihtoehtoiset keinot muistaa äitiä!
Kuva: Sebastián León Prado

Äitienpäivä on joka vuosi samaan aikaan, miksi ihmeessä sen voi unohtaa? Omaa äitiä haluaa kuitenkin muistaa tavalla tai toisella, vaikka oman arjen pyörittämisen keskellä ei muistanutkaan tilata uniikkia nimimukia tai riipusta. Kukat ovat varma valinta, mutta mutta miltä kuulostaisi valikoima piccolo pulloja kuohuvaa, tai ikkunoiden pesu?

Netistä voi tilata vaikka ja mitä lahjakortteja, joista äiti ilahtuu. Äidit ovat kuitenkin omituisia siitä, että liikaa rahaa ei saisi käyttää heidän lahjoihin, eikä muutenkaan nähdä kauheasti vaivaa heidän takiaan. Jos unohtaa äitienpäivän kokonaan on sekin huono juttu. Alla vinkkejä, jos syystä tai toisesta ei ole ehtinyt etukäteen valmistautumaan tulevaan äitienpäivään.

Itsetehdyt lahjakortit haravointiapuun, ikkunoiden pesuun tai kauppaostosten tekoon

Aika on kultaa. Lahjakortin voi tehdä omalle äidille sopivaksi, jotkut ilahtuvat haravointiavusta, jotkut arvostavat puhtaita ikkunoita, kun taas toiset haluavat seuraa shoppailureissulle. Missä äitisi tarvitsee apua, tai mistä yhteisestä tekemisestä kanssasi hän ilahtuisi?

Äidin luo syömään vai sittenkin äiti syömään luoksesi?

Monet käyvät äidin luona syömässä äitienpäivänä. Äidit rakastavat tehdä koko porukalle ruokaa, mutta jos äitisi on yhtään halukas itse löysäämään kokkailusta, ota itse päivällinen haltuun tarjoten äidin herkkuruokia.

Ruusukimpun tilalle jotain spesiaalia

Monet huonekasvit ovat nousseet trendikkäiksi sisustuselementeiksi. Mene ja valitse puutarhaliikkeestä joku villi huonekasvi! Jos äitisi on todellinen oman elämänsä hortonomi, joka omistaa puutarhan, voi pihalle ostaa monivuotisia kasveja tai vaikka kirsikkapuun taimen.

Mauste- ja teevalikoima

Pienistä maustepurkeista ja teepusseista saa kivan lajitelman, joka varmasti tulee käyttöön, jos äitisi tykkää hääräillä keittiössä ja hörppiä teetä. Valikoiman voi tehdä myös pienistä piccolo pulloista kuohuvaa tai vaikka kerätä lajitelman pähkinöitä.

Pöytävaraus sopivalle ajankohdalle

Paikat saattavat olla jo täynnä, jos mielii viedä äidin ulos syömään. Pöydän voi silti varata etukäteen toiselle ajankohdalle. Äiti tuntee olonsa spesiaaliksi ihan tavallisena iltana! Samalla saat pelattua itsellesi aikaa järjestää illallisen.

Liput kesän tapahtumiin

Kesälle on vielä monia keikkoja ja tapahtumia avoinna, jonne lippumyynti on auennut tai lähiaikoina avautumassa. Mistä äitisi tykkäisi? Missä keikkailee Juha Tapio ja Lauri Tähkä kesällä?? Lippujen ei tarvitse olla sunnuntaina taskussa, riittää että kertoo tulevan kesän yllätyksestä.

Lue myös:

Sata kiloa perunoitakin kuoritaan peruna kerrallaan.

Isoäitien siivousniksit: näillä vinkeillä koti kiiltää!

Aikuisen lapsen kirje äidille: jokaisen äidin pitäisi kuulla lapsiltaan nämä sanat


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.