Mikäs Marakatti se täältä löytyy?

Mikäs Marakatti se täältä löytyy?

Kaupallinen yhteistyö: Ideapark Lempäälä

Kyllähän jokainen on ainakin kuullut marakateista ja ehkäpä sellaiseen jollakin reissullaan törmännyt. Marakatti on apinasuku, johon kuuluu useita erilaisia marakattilajeja. Mutta moniko voi sanoa vierailleensa Marakatissa?

Oletko koskaan järjestänyt lastenjuhlia, etsinyt rooliasua naamiaisiin tai miettinyt, millaisia juhla- ja kattaustarvikkeita teemajuhliin tarvitaan? Tykkäätkö hauskanpidosta? Kiinnostaako sinua fidget-lelut? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin.

Kaikenlaiset juhlat ja illanistujaiset ovat yleensä mukavia. Jos kutsussa kuitenkin pyydetään pukeutumaan tietyn teeman mukaisesti, sitä saattaa melkein tuntea, miten hikikarpalot alkavat valua pitkin selkää. Toisilla ihmisillä on ideoita loputtomiin, ja päässä alkaa heti raksuttaa, miten pukeutua vaikkapa 20-luvun teemajuhliin. Harva kuitenkaan jaksaa aina itse keksiä asuja, saati ottaa selvää, mistä niitä löytyy. Kaikilla ei ole ullakkoa, josta löytyisi rooliasuja täynnä oleva vaatekirstu. Mutta mistä saisi ideoita teemajuhliin? Mistä löytäisi asuja ja rekvisiittaa?

Jos omasta takaa ei löydy naamiaisasuja, kannattaa suunnata Marakattiin.

Lasten synttärit voi järjestää rennosti kotona: laittaa kutsut WhatsApilla, hankkia ämpärillisen karkkeja ja säkillisen sipsejä, uskotella, että kyllä lapset tekemistä keskenään keksivät. On varmaa, että sokerihumalainen marakattisankarilauma sisustaa kodin käden käänteessä uuteen uskoon. Uusi näkökulma lastenjuhlien järjestämiseen voisikin olla teemajuhlien järjestäminen tai naamiaissynttärit. Mutta mistä ihmeestä löytyy sopivia asuja, kattaustarvikkeita ja kaverilahjoja?

Kinuaako lapsesi fidgettejä, ja mitä ne muuten edes ovat? Fidgetit ovat eräänlaisia stressileluja. Ne on alun perin kehitetty sellaisille lapsille, joilla on keskittymisvaikeuksia, mutta niistä ovat innostuneet nykyisin myös nekin lapset ja aikuiset, jotka tykkäävät kääntää, vääntää, rutistella ja poksautella. Jos pitää kuplamuovin poksauttelusta, pitää todennäköisesti fidget-leluistakin. Fidget-leluja on nykyään myynnissä lähes kaikkialla. Löytyisiköhän jostakin vielä sellaisia fidget-leluja, joita ei ole vielä tullut muualla vastaan?

Erilaiset poksauteltavat ja venyteltävät fidget-lelut ja muut hauskat pikkutavarat sopivat hyvin myös lahjaksi.

Kun järjestää juhlia ja etsii tarvikkeita naamiaisiin, teemajuhliin, lastenkutsuille, penkkareihin tai haluaa ostaa esimerkiksi pikkulahjoja tai fidget-leluja, kannattaa suunnata Marakattiin. Mutta mikä ihme tämä Marakatti sitten on? Kyseessä ei taida kuitenkaan olla häntäapina.

Marakatti on kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä ja verkkokauppa. Marakatista löytyy tuhansia tuotteita kaikenlaiseen hauskanpitoon ja erilaisten juhlien järjestämiseen. Marakatin ensimmäinen myymälä sijaitsee Vantaalla. Jonkin aikaa Marakatti etsi toista, sopivaa liiketilaa. Lopulta sellainen löytyi Lempäälän Ideaparkista, jonne avattiin Marakatti-myymälä juuri sopivasti vapun alla. Myymälä sijaitsee Ideaparkin ykköskerroksessa A-päädyssä.

Marakatin valikoimaan kuuluvat naamiaisasut ja asusteet erilaisiin teemajuhliin. Valikoimasta löytyy asuja erilaisilla teemoilla, kuten Star Wars, Disney, supersankari, Harry Potter, villi länsi ja esimerkiksi merirosvo. Rooliasujen lisäksi Marakatista löytyy peruukkeja, päähineitä, tekopartoja, maskeja, naamareita, Grimas-meikkejä ja erilaisia maskeeraustuotteita. Erilaisia kattaus- ja juhlatarvikkeita on hyllytolkulla. Hyllyt notkuvat mitä mielenkiintoisimpia fidget-leluja, pilailutuotteita, ilmapalloja, pehmoeläimiä, lahjatavaroita, käsinukkeja, pelejä, leikkilimoja ja paljon muuta.

Erilaisia juhla- ja kattaustarvikkeita löytyy Marakatista useilla eri teemoilla.

Ideaparkin Marakatti-myymälästä kerrotaan, että naamiaistarvikealan suosituin sesonki on halloween. Sen lisäksi myös vappu, penkkarit, oktoberfest ja joulu näkyvät myymälässä. Teemajuhlista varsinkin syntymäpäivät, Hawaii, 80-luku ja 20-luku ovat sellaisia, joihin haetaan rekvisiittaa Marakatista. Lapsia kiinnostavat etenkin fidget-lelut. Tuotteita hankitaan juhlien lisäksi myös esimerkiksi polttareihin, penkkareihin ja lahjaksi.

Marakatti-myymälään ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset pikkulapsista rollaattorimummoihin. Marakatissa asiakkaat ovat tärkeitä. Asiakkaita halutaan palvella aikuisten oikeasti ja hymyssä suin. Marakatti-myymälän valikoima on laaja: mitä myymälästä ei löydy, löytyy verkkokaupasta.

Teksti ja kuvat: Nanna

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.