11 poikien nimeä, jotka liittyvät ruokiin

11 poikien nimeä, jotka liittyvät ruokiin
Kuva: Pexels / Pixabay

Nimen keksiminen uudelle tulokkaalle voi olla todella mielekästä. On innostavaa kuulostella mikä nimi sopisi tulevalle perheenjäsenelle. On monia erilaisia tapoja lähteä pohtimaan sopivaa nimeä. Inspiraatio nimeen voi syntyä yllättäen tai pitkien pohdintojen jälkeen. Almanakka ja sukuselvitykset voivat tulla tutuiksi tässä operaatiossa. Jotkut antavat mielellään lapselle suvusta löytyviä nimiä. Toiset haluavat antaa nimeksi jonkun ihailemansa henkilön nimen. Harvemmin varmaan kukaan valitsee sellaista nimeä, josta ei pidä syystä tai toisesta.

Bebés y más -sivuston kirjoituksessa on kerrottu, että nykyään monet haluavat antaa lapsilleen nimiä, jotka liittyvä jollain tavalla ruokiin. Alla olevassa listauksessa on käytetty lähteenä tämän sivuston tekstiä ja sen lisäksi on muistelu nimiä, joita on jossain yhteydessä kuultu. Välttämättä heti ei tule mielleyhtymää naposteltavasta herkusta, mutta pienen selvittelyn jälkeen moni nimi liittyy jollain tavalla ruokaan.

Poikien nimiä

1. Alfredo

Alfredo on komea ja arvokkaan kuuloinen nimi. Oletko syönyt joskus tämän nimistä kermaista pastaruokaa?

2. Benedict

Benedict on hieno nimi, jolla on monille tuttu yhteys ruokaan. Rakastatko ihania Benedictin munia, joissa uppomunan sisältä valuu keltuainen houkuttelevasti?

3. Chip

Miltä kuulostaisi antaa pojalle nimeksi Chip? Tämä sana yhdistetään ranskalaisiin ja perunalastuihin.

4. Caesar / Cesar

Nämä nimet ovat keisarillisia nimiä. Varmasti suurin osa on maistanut ihanaa Caesar-salaattia.

5. Colby

Nimi Colby tarkoittaa amerikkalaista juustoa. Sopiva lapsen nimi jokaiselle, joka pitää tästä lehmänmaidosta valmistetusta herkusta.

6. Jack

Jack-nimi liittyy ruokiin siten, että moni syö yhdysvaltalaista saman nimistä miedon makuista juustoa.

7. Kale

Kale-nimeä esiintyy jonkun verran Suomessa. Tämä nimi liittyy lehtikaaliin.

8. Mac

Tämä nimi on skotlantilaista alkuperää. Moni on varmasti maistanut klassikkoruokaa: mac & cheese. Tämä makaroniruoka kuuluu etenkin amerikkalaisten ruokalistalle.

9. Nacho

Nacho-nimiseen mieheen voi törmätä ainakin Espanjassa. Onkohan tämä maissilastuihin liittyvä nimi yleistynyt jo Suomessa?

10. Romero

Romero-nimi on muistuttaa Romeo-nimeä. Romero tarkoittaa espanjassa rosmariinia, joka on ruoanlaitossa käytetty yrtti.

11. Timjami

Timjami-nimeä esiintyy jonkun verran suomalaisilla miehillä, selviää Nimi lapselle -sivustolta. Timjamia käytetään yrtin tavoin ruoanlaitossa.

Mikä oli suosikkisi näistä nimistä? Tuleeko sinulle mieleen muita nimiä, jotka liittyvät jollain tavoin ruokiin?

Teksti: Mami Mixtuura


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.