Nopeat ja helpot keinot kaunistautumiseen ja ilmeesi freesaukseen kiireen keskellä!

Nopeat ja helpot keinot kaunistautumiseen ja ilmeesi freesaukseen kiireen keskellä!

Äideillä ei ole usein ylimääräistä aikaa ja voimia panostaa laittautumiseen. Muodikkaat, mutta epäkäytännöllisesti vaatekappaleet on syytä myös unohtaa. Tässä annammekin vinkkejä äideille nopeaan ja helppoon ilmeen freesaukseen!

Aloitetaan kurkistamalla äideille sopivan vaatekaapin sisältöön. Hanki vaatekaappiisi vain helppohoitoisia, monikäyttöisiä, kestäviä ja helposti yhdistettäviä vaatteita. Näin sinun on helppoa löytää asukokonaisuus tilanteeseen, kuin tilanteeseen.

Värien avulla piristät helposti yleisilmettäsi ja huijaat niin muita, kuin itseäsi, että olisit muka pirteä ja nukkunut hyvin. Jos olet arka värienkäyttäjä, niin kokeile valita sitä yllesi ensin vain asusteiden muodossa ja lisää niitä pikkuhiljaa myös vaatteisiisi.

Äidit viettävät aikaa paljon ulkona säällä, kuin säällä eli ulkoiluun on oltava asianmukaiset ja laadukkaat varusteet. Työssäkäyvän äidin ja kotiäidin lookit saattavat poiketa toisistaan. Ei kuitenkaan välttämättä, jos hankkii monikäyttöisiä ja tyylikkäitä vaatteita, jotka sopivat niin kotiin, kuin työpaikalle.

Kannattaa tutustua myös “kapselivaatekaappiin”, koska sen idea sopii myös äideille. Lisää aiheesta voit lukea Sokoksen sivuilta.

Kolme erilaista pikameikkiä:

“Ei meikkiä”- meikki tarkoittaa meikkiä, jossa meikataan hillitysti ja luonnollisesti peittäen ihon virheet ja korostaen vienosti kasvojen kauniita kohtia, kuten poskia. Kulmakarvat luonnollisesti meikkaamalla “kehystät” helposti kasvosi.

“Pirteät huulet”- meikki syntyy muuten samoilla periaatteilla, kuin edellinen, mutta tässä tehdään näyttävä huulimeikki. Huulimeikki valitaan persoonasi, päivän fiiliksen ja menojen sekä asusi mukaan. Jos haluat näyttää tyylikkäältä ja itsevarmalta lounastapaamisella, niin valitse kirkkaanpunainen huulimeikki. Kun haluat näyttää nuorekkaalta ja trendikkäältä, niin valintasi on räikeä pinkki. Jos haluat olla hillitty, mutta seksikäs, niin valitse huulillesi nuden sävy tai sävyttävä huulikiilto.

Jos sen sijaan valitset meikittömän lookin, niin tee edellisenä iltana perusteellisempi kasvojen ihonhoitorutiini. Älä ajattele sitä uuvuttavana velvollisuutena, vaan mahdollisuutena ottaa päivän ehkä ainoa oma hetki itseäsi hemmotellen.

Tee aamulla normaali ihonhoitorutiini, mutta panosta ihon kosteuttamiseen erityisen hyvin. Halutessasi voit peittää ihon pahimmat virheet ja värivirheet ihosi sävyisellä peitevoiteella. Voit myös sipaista huulillesi huulikiiltoa pitkin päivää.

Helpot ja nopeat kampaukset eri hiustyyleille

Pitkät hiukset:

Erilaiset letit ja nutturat ovat nopea ja helppo keino saada pitkät hiukset ruotuun ja pois tieltä kiireen keskellä. Letit päässä nukkuessa saa myös seuraavalle päivälle kivat kiharat.

Lyhyet hiukset:

Lyhyiden hiuksien malli kannattaa valita niin, että se ei vaadi välttämättä laittamista. Kuivashampoo on ehdoton luottotuote kaiken pituisille hiuksille, mutta erityisesti lyhyille hiuksille. Jos haluat kuitenkin laittaa lyhyitä hiuksia, niin käytä fööniä ja muotoilutuotteita.

Puolipitkät hiukset:

Kaikki edellämainitut ohjeet soveltuvat puolipitkille hiuksille.

Kotiäidin käytännöllisistä tyylivinkeistä voit lukea lisää artikkelistamme.

Joko sinä olet löytänyt käytännöllisen, mutta trendikkään äiti-tyylisi? Mitä haluaisit tyylissäsi muuttaa?

Teksti: Anne-Mari Valta

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *