10 tapaa muistaa isänpäivää juhlivaa vanhempaa

10 tapaa muistaa isänpäivää juhlivaa vanhempaa
Kuva: Jochen van Wylick

Isänpäivää juhlitaan vuonna 2022 sunnuntaina 13.11. Isänpäivänä voi juhlia isää, isiä, setää, pappaa, faijaa, ukkia tai muuta tärkeää aikuista, jolla on isän rooli lapsen elämässä. Lahjan ei tarvitse aina olla aineellista, vaan tärkeintä on lämmin ajatus ja muistaminen. Tästä artikkelista löydät hauskoja tapoja muistaa isänpäivää juhlivaa vanhempaa.

silhouette of man and woman kissing during sunset
Kuva: Arifur Rahman
  1. Hyvät yöunet: Anna juhlakalun nukkua aamulla tavallista pidempään.
  2. Aamupalabuffet: Kattakaa aamupalapöytä koreaksi ja nauttikaa aamiaista pitkän kaavan mukaan.
  3. Lahjoita hyvään: Mikä hyvä asia on lähellä lahjansaajan sydäntä? Voit antaa hänen puolesta lahjoituksen vaikkapa Punaiselle Ristille tai Suomen luonnonsuojeluliitolle.
  4. Askarreltu kortti: Piirtäkää tai askarrelkaa kortti isänpäivälahjaksi. Korttiin voi tulostaa valokuvia mukaan. Kirjoittakaa korttiin, miksi lahjansaaja on erityisen tärkeä teille, tai mitä lapset tykkäävät tehdä hänen kanssaan. Hauska idea on haastatella lapsia ja kirjoittaa vastaukset korttiin. Haastattelujen vastauksiin on kiva palata vuosien kuluttua, kun lapset ovat jo isoja.
  5. Kutsu metsäretkelle: Viekää lahjansaaja metsäretkelle. Ottakaa kahvit termarissa mukaan ja nauttikaa koko perheen yhteisestä, kiireettömästä hetkestä.
  6. Pääsylippu: Lippu jääkiekkopeliin, teatteriin, oopperaan, museoon tai leffaan, lahjansaajan mielenkiinnonkohteista riippuen.
  7. Ruokalahja: Valmistakaa tai tilatkaa päivänsankarin lempi herkkuja tai viekää hänet ravintolaan syömään.
  8. Videokooste parhaista kuvista: Valitkaa parhaat otokset lapsista yhdessä lahjansaajan kanssa. Lisätkää taustalle musiikkia ja kostuneet silmäkulmat on taattu.
  9. Hemmotteluhoidot: Rauhallinen saunahetki, hartiahieronta ja vaikka kasvonaamio. Antakaa päivänsankarin maata sohvalla kurkut silmillä ja tekemättä mitään.
  10. Taru kaukosäätimen Herrasta: Lupaus kaukosäätimen herruudesta yhden vuorokauden ajan. Miltä kuulostaa kokonainen vuorokausi ilman Pipsa Possua tai Ryhmä Hauta?

Kuinka teillä juhlitaan isänpäivää?

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *