Nainen – Käytä näitä värejä, kun haluat näyttää viehättävältä!

Nainen – Käytä näitä värejä, kun haluat näyttää viehättävältä!
Kuva: Tamara Bellis / Unsplash

Oletko tietoinen, että päälle puettujen vaatteiden värit viestivät monenlaisia asioita ympäristöön. Tästä kirjoituksesta löydät tietoa siitä, mitkä värit lisäävät naisten viehätysvoimaa ja mitkä sen sijaan vähentävät sitä. Valitse käyttämäsi värit sen mukaan haluatko, että miehet huomaavat sinut vai kiertävät kaukaa.

On monia tapoja valita päälleen puettavat vaatteet. Joillakin on käytössä kapselikaappi, jonka sanotaan sisältävän vain täydellisiä vaatteita, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jotkut valitsevat mieluiten päivä toisensa jälkeen päälleen samat lempivaatteet. Toki ongelmaksi voi muodostua vaatteiden peseminen, mutta sekin pulma ratkeaa nopeasti, jos saa hankittua useammat vaatekappaleet omia lempivaatteitaan.

Suurimmalla osalla pukeutujista on omat lempivärit, joita päällensä mieluiten laittaa. Monet luottavat tyylikkääseen mustaan ja siihen yhdistellään tarvittaessa muita värejä. Jotkut tykkäävät iloisista ja räikeistä väreistä. Jotkut pukeutuvat mieluiten keltaiseen, mutta toiset kokevat että se väri ei sopi omaan tyyliin tai omille kasvoille. Osa käy hakemassa vinkkejä pukeutumisneuvojalta tai värianalyysissa, joista saa opastusta siihen, minkä näköiset ja väriset vaatteet sopivat itselle. Värianalyysin tulos kertoo sen, että onko ihminen väreiltään kevät-, kesä-, syys- vai talvi-ihminen, todetaan Kotilieden artikkelissa. Todennäköisesti suurin osa ihmisistä haluaa korostaa omia parhaita puoliaan myös pukeutumisessa.

Värit, jotka saavat naisen näyttämään viehättävältä

Oletko ikinä ajatellut, että tietyn väristen vaatteiden käyttäminen viestii ulkopuolisille ihmisille monenlaisia asioita. Tietyn väristen vaatteiden pukeminen saa esimerkiksi naiset näyttämään miesten silmissä viehättävämmältä kuin toiset värit. Nainen.com-sivuston kirjoituksessa on paljastettu se, että musta ja punainen väri lisäävät naisen viehättävyyttä. MTV Uutisten artikkeli paljastaa samansuuntaista: miehet ovat hulluna punaiseen väriin. Myös valkoinen väri on punaisen ohella lähes yhtä hyvä valinta, jos tarkoituksena on hurmata mies.

Värit, jotka eivät saa näyttämään viehättävältä

Jos nainen ei halua näyttää viehättävältä miesten silmissä, kannattaa valita yllensä seuraavia värejä. Harmaat ja vihreät vaatteet ovat vähiten viehättäviä värejä, selviää Nainen.com-sivuston tekstistä. Kirjoituksesta käy ilmi, että ihonvärillä on yksilöllistä vaikutusta siihen, kuinka viehättäviltä puetut värit näyttivät. Harmaaseen pukeutujien kannattaa kuitenkin huomioida se, että MTV Uutisten kirjoituksessa nostettiin tämä väri melko korkealle ja viehättävyysarvo oli lähes sama kuin punaisella.

Vihreä ja sininen ovat värit, joihin kannattaa pukeutua, kun ei halua saada liiallista huomiota miehiltä, selviää MTV Uutisten kirjoituksesta. Nämä värit ovat tekstin mukaan varsinaisia seksintappajia!

Mihin väreihin sinä pukeudut useimmiten? Aiotko muuttaa käyttämiesi vaatteiden värejä luettuasi tämän tekstin?

Teksti: Liisa


Ruuhkavuodet suosittelee

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.