Pääsikö paukku väärällä hetkellä? -Et ole yksin! Tällaisia noloja juttuja muille on sattunut!

Pääsikö paukku väärällä hetkellä? -Et ole yksin! Tällaisia noloja juttuja muille on sattunut!
Kuva: Pixabay / qiesnusantara26

Jokaiselle ihmiselle tapahtuu välillä asioita, jotka hävettävät ja saavat kiusallisen punaisen värin nousemaan kasvoille. Onneksi kohtalotovereita on olemassa. Tästä kirjoituksesta löydät hulvattomia esimerkkejä siitä, mitä noloja juttuja muille ihmisille on tapahtunut.

Varmasti jokaisella on mielessään muistoja, jotka olisi tapahtumahetkellä halunnut saada tekemättömäksi. Sellaisia, jotka hävettivät ja jotka olisi välittömästi halunnut unohtaa. Mieluiten olisi halunnut painua maan rakoon, mutta valitettavasti se ei ollut mahdollista. Tapahtunut asia oli häpeästä huolimatta kohdattava. Toisinaan seurauksena oli vaivaantunut hiljaisuus ja toisinaan kepeä naurun remakka.

1. Pieru väärällä hetkellä

Todennäköisesti suurin osa on joutunut tilanteeseen, jolloin pierupaukku on päässyt väärällä hetkellä. Välillä sen ilmoille pääsemiseen on saatettu antaa tietoinen lupa, koska on ajateltu sen olevan vain hentoinen tuhaus. Mutta kuinka ollakaan – Ilmoille onkin päässyt valtavan suuren äänen omaava tuotos!

2. Istahdus väärään autoon

Moni ihminen on kiireellä tullut kauppareissulta painavien kassien kanssa ja on istahtanut väärän auton kyytiin. Onpa siinä hetkessä jotkut samalla pieraisseet tai alkaneet motkottaa tottuneesti puolisolleen. Jossain vaiheessa tilanne on selvinnyt ja autosta on noustu kiireesti pois. Onpa jotkut jättäneet kauppakassinsa niille teille, koska eivät ole enää kehdanneet palata niitä hakemaan.

3. Väärä vessa

Monelle ihmiselle on käynyt tämä tyypillinen moka: he ovat menneet väärään vessaan. Nainen on kiireessä mennyt miesten vessaan ja tajunnut asian vasta, kun on nähnyt pelkästään miehiä ympärillään.

4. Lääkärikäynnit

Toisinaan lääkärissä käydessä sattuu noloja juttuja. Jos esimerkiksi pyydetään riisuuntumaan, moni on ottanut silloin kaikki vaatteet pois. Myöhemmin on käynyt selväksi, että vähempikin olisi riittänyt. Ilta-Sanomien kirjoituksesta löytyy myös tähän liittyvä timanttinen kertomus, jonka jälkeen tapahtuman kokeneelle oli käynyt varsin selväksi, että lääkäriin mennessä kannattaa laittaa jalkaansa ehjät alushousut. “…Bokserien haruksissa oli sellainen nyrkin kokoinen reikä, josta pähkinä pilkahti sanomaan ”hei”. Olin todella nolona ja totesin jutun olleen ex tempore -juttu ja siksi ei ollut ehjiä kalsareita.”

5. Väärä henkilö

Todennäköisesti monelle on käynyt myös niin, että on erehtynyt henkilöstä. Esimerkiksi kauppareissulla on luullut puolison olevan vieressä ostoksia keräämässä ja todellisuudessa henkilö on ollutkin joku vieras. Jotkut ihmiset ovat kommentoineet esimerkiksi kärryihin laitettuja ostoksia moittien tai lähteneet kuljettamaan väärän henkilön kauppakärryä, koska luulivat sitä oman perheen kärryksi.

Mitä noloja juttuja sinulle on tapahtunut?

Teksti: Liisa

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *