Uskoisitko, että näissäkin paikoissa on yritetty iskeä?

Kuva: Jane Fela / Unsplash

Maailmassa riittää rakkaudenkipeitä ihmisiä. Toisinaan kaipuu omasta kullasta äityy niin pahaksi, että iskuyritykset ovat toinen toistaan erikoisempia ja voivat tapahtua oudoissa paikoissa. Artikkeliin on listattu erikoisia paikkoja, joissa treffipyyntöjä on esitetty. Inspiraationa kirjoitukselle on toiminut Vauva.fi-sivun keskustelupalsta.

Tavallista on, että mielitiettyä lähestytään paperille kirjoitetun viestin kanssa, jos kantti ei riitä kasvotusten asiaa esittämään. Mutta, jos aikuisen miehen antama paperinen viesti on leikelty kuviosaksilla, voi se tuntua hämmentävältä. Toki jotkut voivat ihastua tällaiseen, mutta todennäköisesti suurin osa kieltäytyy kutsusta sen vuoksi.

Outoja iskupaikkoja

1. Hautajaiset

Siis oikeasti? Yrittääkö joku iskeä ja etsiä rakkautta hautajaisissa? Kyllä! Esimerkiksi pitopalvelun työntekijä oli pyytänyt hautajaisvieraan puhelinnumeroa. Myös vainajan lähiomainen oli ehdottanut hautajaisten lomassa treffejä oman lapsensa kanssa. Olipa eräs saanut treffikutsun henkilöltä, jolle oli aikaisemmin samana päivänä näyttänyt kylmiössä ollutta vainajaa. Myös eräs pappi oli intoutunut iskemään valokuvaajana toiminutta hautajaisissa.

2. Synnytyssali

Synnyttäjä oli pyytänyt hänestä hyvää huolta pitänyttä lääketieteen opiskelijaa tapaamaan uudelleen.

3. Terveysasema / sairaala

Raskaana ollut nainen oli saanut treffikutsun toiselta terveysasemalla asioineelta henkilöltä. Toinen tapaus terveysasemalta: potilas oli yrittänyt iskeä töissä ollutta lääkäriä. Olipa eräs henkilö saanut treffikutsun sairaalassa tapaamaltaan lääkäriltäkin.

4. Kauppa

Treffikutsuja satelee myös kaupan vihanneshyllyllä. Kyseisen kutsun saanut piti sitä erittäin outona, koska oli raskaana ja mielestänsä se näkyi erittäin hyvin ulospäin.

5. Hissi

Miltä tuntuisi, jos naapuri esittäisi treffikutsun kesken hissimatkan?

6. Lentokone

Varmasti useampi henkilö on saanut treffikutsuja yläilmoissa kanssamatkustajilta. Eräs oli kuitenkin saanut iskuyrityksen lentokoneen kapteenilta.

7. Laiva

Laivan ravintolan tarjoilija toi pöytään käyntikorttinsa ja puhelinnumeron.

8. Tienristeys

Useampi henkilö on saanut treffikutsuja odottaessaan tienristeyksessä, että pääsee toiselle puolen katua.

9. Parkkipaikka

Myös parkkipaikalla voi tapahtua kaikenlaista. Esimerkiksi autoon menneen kiinnostavan henkilön yhteystiedot on selvitetty ja ja ehdotettu tapaamista.

10. Kesken puhelinmyyjän soiton

Eräs kertoi saaneensa treffiehdotuksen puhelinmyyjältä kesken juttelun.

11. Julkinen vessa

Eräs oli saanut iskuyrityksen julkisessa vessassa henkilökuntaan kuuluvalta.

12. Työpaikan riennot

Työpaikka lienee melko tavallinen paikka treffikutsujen esittämiselle. Mutta mitäs, jos ehdotus tulee kesken virkistyspäivän uima-altaassa?

13. Poliisiauto

Eräs keskustelija kertoo saaneensa osakseen flirttiä poliisilta ollessaan Mustassa Maijassa.

14. Linja-auto

Onpa treffipyyntöjä jaettu kesken bussimatkankin. Eräs keskustelija kertoi, että kuski oli kuuluttanut mikrofoniin kesken bussimatkan treffipyynnön kaikkien matkustajien kuullen. Olisi ollut valmis viemään treffeille ehdottamaansa paikkaan samaisella linja-autolla.

Onko sinulla ikimuistoisia kokemuksia erikoisista treffipyynnöistä?

Teksti: Liisa

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.