Tästä tunnistat mustasukkaisen anopin – 10 paljastavaa merkkiä

Tästä tunnistat mustasukkaisen anopin – 10 paljastavaa merkkiä
Kuva: Pixabay / martyndix

Kun on sitoutunut toiseen ihmiseen ja päättänyt jakaa elämänsä hänen kanssaan, tulee yleensä myös kumppanin perhe osaksi omaa elämää. Aina kaikki ei kuitenkaan suju kuin ruusuilla tanssien kumppanin läheisten kanssa – etenkään tämän äidin kanssa.

Ihannetilanteessa anopin kanssa tulee hyvin toimeen, mutta joskus käy toisin. Anoppi voi olla jopa mustasukkainen ja tämä mustasukkaisuus voi aiheuttaa ongelmia niin parin välille kuin aiheuttaa kitkaa anopin ja tämän lapsen kumppanin välille.

On olemassa tiettyjä merkkejä, jotka kertovat anopin olevan mustasukkainen. Your Tango on listannut niistä 10 esimerkkiä.

Hän ei kunnioita rajojasi

Mustasukkainen anoppi luulee luovansa säännöt eikä hän välitä sinun mielipiteistäsi, tarpeistasi tai siitä, mitä haluat.

Hän yrittää viedä aikaa pois sinulta ja kumppaniltasi

Jos anoppisi yrittää jatkuvasti viettää aikaa kumppanisi kanssa, voi se kieliä mustasukkaisuudesta eikä vain läheisistä väleistä.

Hän puhuu kumppanillesi selkäsi takana

Your Tangon mukaan tämä on anopin yritys saada sinut näyttämään huonolta kumppanisi silmissä.

Hän puhuu sinulle kumppanisi kautta

Jos kuulet anopistasi vain kumppanisi kautta, kertoo se siitä, ettei hän kunnioita sinua tarpeeksi keskustellakseen kanssasi kasvokkain.

Hän yrittää ajaa kiilaa sinun ja kumppanisi väliin

Your Tangon mukaan jotkut anopit voivat olla todella toksisia ja yrittää tehdä kaikkensa, jotta saisi sinun ja kumppanisi välit koetukselle. Hän voi yrittää saada aikaan myös riitoja sinun ja kumppanisi välille.

Hän jättää sinut täysin huomiotta

Jos anoppi ei huomioi sinua, kun olette samassa paikassa ja yrittää jättää sinua ulkopuolelle, voi sekin kertoa mustasukkaisuudesta.

Hän luo stressaavan ympäristön

Olemalla aina läsnä, sotkemalla suunnitelmia, olemalla haastava ja puuttumalla asioihin anoppi voi luoda stressiä, mikä voi äityä niin pahaksi, että tekisi mieli repiä hiukset päästään.

Hän puhuu sinusta ikävästi muille perheenjäsenille

Your Tangon mukaan mustasukkainen anoppi pitää huolen, että on puhunut sinusta pahaa kenelle tahansa perheessään, kuka suostuu kuuntelemaan häntä.

Hän saa aikaan kaaosta

Jos hän vähättelee tekojasi koko ajan, saa sinut tuntemaan, ettet tee mitään oikein tai hän sotkeentuu asioihin, on se tapa luoda kaaosta. Mustasukkaisena hän yrittää saada sinut turhautumaan.

Hän jatkuvasti kritisoi sinua

Your Tangon mukaan mustasukkainen anoppi antaa tylyjä, kriittisiä ja passiivisaggressiivisia kommentteja kumppanillesi tai muille perheenjäsenille. Teitpä mitä tahansa, aina hän löytää siitä jotain negatiivista.

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *