Astrologi paljastaa: Tällainen äiti olet horoskooppimerkkisi perusteella

Astrologi paljastaa: Tällainen äiti olet horoskooppimerkkisi perusteella
Kuva: Nastya Dulhiier

Astrologialla on todella pitkät perinteet, mutta nykyisin se mielletään lähinnä kevyeksi viihteeksi ja ennustuksiksi lehtien sivuilla. Suhtautuipa horoskooppimerkkeihin ja astrologiaan vakavasti tai ei, voivat tähtimerkit kuitenkin paljastaa ihmisistä paljon.

Jokaisella horoskooppimerkillä on sille ominaisia piirteitä. Astrologi Reda Wigle on New York Postin sivuilla käynyt läpi, millaisia piirteitä eri merkeillä on äitiyden näkökulmasta.

Tällaisia äitejä eri horoskooppimerkit ovat:

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas-äiti saattaa purkautua toisinaan niin, että jälkikasvu kaivaa vastamelukuulokkeet korvilleen. Hän lepyttelee lapsiaan lahjoilla ja pahoittelevin viestein. Hän on aina valmis puolustamaan lapsiaan eikä ole helpoin vanhempi opettajien vinkkelistä katsottuna.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä-äiti voi Wiglen mukaan pahimmillaan olla pinnallinen ja tuomitseva, mikä voi heijastua lapsiin. Hän osaa ottaa rennosti ja nautiskella, kunnes häntä provosoidaan. Kun joku uhkaa hänen lapsiaan, ei helvettikään vedä vertoja tulistuneelle härkä-äidille.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksoset-äideillä on levoton mieli ja puhelias tyyli. Hän ei ole luotettavin tarinankertoja ja toisinaan vääristyneet kertomukset tapahtumista voivat saada jälkikasvun kyseenalaistamaan, että missäs maailmassa sitä oikein eletään.

Rapu (21.6.-22.7.)

Wiglen mukaan rapu on kaikista äidillisin tähtimerkki. Hän on kartalla lastensa tarpeista ja emotionaalisista eroavaisuuksista. Rapu-äidille on vaikeaa, kun lapset muuttuvat pois kotoa.

Leijona (23.6.-22.8.)

Leijona-äidille lapset ovat hänen oman aurinkovoimansa jatke tai kävelevä todiste hänen epäonnistumisistaan ja onnistumisistaan. Hän ei osaa pyytää anteeksi, mutta kukaan ei järjestä synttäreitä kuin leijona-äiti.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt-äiti tasapainoilee Wiglen mukaan tiukkapipon ja epätavanomaisen välimaastossa: pihkaa laastareiden sijaan, kestovaippoja, ajoittaista paastoa ja äänikylpyjä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka-äiti katsoo paljon asioita läpi sormien pitääkseen rauhan maassa ja hyvää vaikutelmaa yllä. Estetiikka on hänelle kaikki kaikessa ja hän pyrkii aina antamaan parhaan puolensa muulle maailmalle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Wiglen mukaan skorpioni-äiti haistaa pelon ja aistii salaisuudet. Kotoa salaa poistuminen on turha toivo, hän huomaa sen kyllä. Hän on myös intensiivinen ja erittäin suojelevainen jälkikasvunsa suhteen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies-äidin kanssa ei auta muu kuin yrittää pysyä kyydissä. Wiglen mukaan elämä hänen kanssaan voi olla outoa, joten tee muistiinpanoja, ota valokuvia – tällaisesta tragikoomisesta lapsuudesta muistot syntyvät.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris-äiti uskoo, että rakkaus, kuten hyvät kouluarvosanatkin, täytyy ansaita. Hän haluaa jälkikasvunsa olevan parempia, koska hän tietää, että he ovat parempia.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Wiglen mukaan vesimies-äiti taiteilee nerokkuuden ja hulluuden välillä. Vesimies-äidin lapset ovat itsenäisiä ja erittäin viihdyttävää seuraa, mutta suhtautuvat varauksella läheisyyteen ja epäilevät suuresti hallitusta.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat-äiti rakentaa todennäköisemmin majan olohuoneeseen kuin pitää yllä tiukkaa kuria. Sydämeltään hän on eskapisti ja hänen on vaikea laittaa lapsia vastuuseen teoistaan ja kohdasta lastensa kärsimys.

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *