10 hauskaa ideaa uudenvuoden juhlien teemaksi

Kuva: Pexels/cottonbro studio

Vuosi 2023 lähestyy kovaa vauhtia. Loppuvuotta värittävä juhlakausi tulee pian päätökseensä uudenvuoden juhlilla.

Koska uusivuosi on vuoden juhlista viimeisenä, voi suunnitelmien teko jäädä viime metreille eikä ideoitakaan aina synny niin helposti kuin tahtoisi. Jouluvalmistelujen keskellä voikin iskeä jopa pieni paniikki siitä, miten juhlistaisi uuttavuotta – vai ehtiikö edes kehitellä mitään juhlia.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä PureWow on listannut erilaisia ideoita uudenvuoden viettoon. Näiden ideoiden joukosta voit valita mieleisesi tai käyttää niitä inspiraation lähteenä omien juhliesi järjestämiseen!

Järjestä pyjamabileet

Tästä ei juhlat oikein rennommaksi muutu! Hyvää seuraa, mukavat vaatteet ja herkkuja, mikäs sen parempaa!

Järjestä kimaltavat bileet

Jos taas olet enemmän glitterin ja säihkeen ystävä ja haluat panostaa, kutsu läheisiäsi kimaltaviin uudenvuoden juhliin. Muista mainita kutsussa, mikä on juhliesi teema!

Karaokea, karaokea

Karaokejuhlat onnistuvat niin perheen kesken kuin ystäväporukalla. Voit suunnitella valmiiksi myös karaokesoittolistan, jolla on vuoden isoimpia hittejä. Muista huomioida kuitenkin mahdolliset seinänaapurisi, jos pidät tällaiset juhlat kotonasi!

Nuotiotunnelmaa

Jos siihen on sopiva mahdollisuus, kerää läheisesi kokoon nuotion äärellä tunnelmoimaan.

Pidä peli-ilta

Tämäkin voi olla perheen ja sukulaisten kesken järjestetty illanvietto tai ystävien kanssa. Jos haluat mieluummin juhlia vain aikuisten kesken, löytyy aikuiseen makuun omat pelinsä.

Pidä elokuvailta

Jos pelaaminen ei ole sinun ja läheistesi juttu, kenties elokuvailta olisi parempi? Rento ilta hyvien elokuvien parissa yhdessä läheisten kanssa ei ole yhtään hassumpi tapa antaa vuoden vaihtua.

Lupauspurkki

Tämän voi ottaa osaksi erilaisia uudenvuoden juhlia. Aseta esille tyhjä lasipurkki, paperia sekä kyniä ja pyydä vieraitasi kirjoittamaan paperille anonyymisti uudenvuodenlupauksiaan.

Hemmottelujuhlat

Jos mieluummin unohdat juhlat ja laittautumisen, miten olisi spa-henkiset juhlat? Ota uusi vuosi vastaan rentoutuen kasvonaamion ynnä muun hemmottelun kera, ympärilläsi sinulle rakkaita ihmisiä.

Omat levyt mukaan -juhlat

Jos sinulla on CD-soitin tai vinyylisoitin, pyydä vieraitasi tuomaan mukanaan omia levyjä, joita kuuntelette yhdessä illan aikana. Lopputuloksena on yhteissoittolista ja voitte löytää myös uutta kuunneltavaa alkavan vuoden iloksi. Jos haluat päästä helpommalla, tehkää soittolista suoraan johonkin musiikkipalveluun, mutta vinyyleissä ja CD-levyissä on oma viehätyksensä.

Kunnon pukujuhlat

Vuoden vaihtumisesta voi tehdä niin juhlavaa kuin itse huvittaa, johon pukujuhlat tarjoaa oivan mahdollisuuden. Pyydä vieraitaisi pukeutumaan parhaimpiinsa ja ottakaa yhdessä vuosi 2023 vastaan juhlavasti!

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.