Vuoden 2023 horoskooppilupaukset perhe- ja työelämään

Kuva: Pixabay/ Hermann

Alla on vuoden 2023 horoskoopit perhe-ja työelämään. Lupaa horoskooppi mitä tahansa, niin muista, että sinun valinnoilla ja tekemisilläsi on vaikutusta tulevaisuutesi.

Kauris 22.12.-20.01

Perhe ja arki: Tämä on turvallisuuden vuosi. Sinusta on kehittynyt sellainen versio itsestäsi, joka on enemmän, kuin tarpeeksi. Vuosi 2023 on perheen ja ystävien eli ydinpiirisi vuosi.

Työura ja raha: Saat rahaa jostain uudesta yrityksestä, työstä tai sijoituksesta. Universumi kuulee rohkeimman toiveesi. Muista olla oikeudenmukainen arvioidessasi itseäsi, elämää tai muita ihmisiä. Luovu syyllisyydestä ja häpeästä.

Vesimies 20.1.-18.2

Perhe ja arki: Venuksen vaikutuksen ansiosta saat elää onnellisessa parisuhteessa. Jopa lapsen saaminen on mahdollista, mikäli olette haaveilleet siitä.

Työura ja raha: Tiedät tarkalleen, mitä sinun tulisi tehdä. Kysymys kuuluu, toimitko sen mukaisesti vai pidätteleekö jokin sinua? Vuonna 2023 pysyt kuitenkin uskollisena itsellesi ja teet juuri niin, kuin sinun täytyy, riippumatta muista. Taloutesi on vakaa vuonna 2023.

Kalat 19.2-20.3

Perhe ja arki: Vuonna 2023 perhe on iso teema. Niiden, joilla on lapsia, tulisi miettiä millaisia vanhempia he ovat ja millaisia he haluaisivat jatkossa olla. Joillekin tämä on hyvä vuosi perustaa perhe.

Työura ja raha: Vuosi 2023 tarkoittaa harmoniaa. Nimittäin tähdet ovat siirtymässä paikoilleen ja kohtalo astuu peliin. Taloudessa on monia kasvumahdollisuuksia. Varo, kuitenkin ettei liiallinen analysointi pilaa asioita.

Oinas 21.3-20.4

Perhe ja arki: Suunnittelet avioitumista. Pääsette myös nostamaan suhteenne korkeammalle tasolle. Sinkuille vuosi on hyvä rakkauden saralla ja ihannekumppani saattaa löytyä.

Työura ja raha: Vuonna 2023 joudut improvisoimaan, koska elämä laittaa palasia oikeille paikoilleen. Nouseminen nopeasti jaloilleen on taito, jota tarvitset eniten. Joillekin raha virtaa vakaata vauhtia ja toisille se tulee spurtteina. Ajattele pääasiallista tulolähdettäsi ja hyväksy markkinoiden reaaliteetit.

Härkä 21.4-21.5

Perhe ja arki: Vuosi 2023 ei ole niin helppo, kuin haluaisit sen olevan. Muista, että parisuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Pyrkikää ehdottomaan luottamukseen ja antamaan toisillenne vahvan turvallisuuden tunteen.

Työura ja raha: Vuosi 2023 on yltäkylläisyyden vuosi. Tulet antamaan ja vastaanottamaan paljon lahjoja. Säästöt eivät kuitenkaan kasva ja sijoitukset pysyvät melko pysähtyneenä. Mieti uudella tavalla, miten ajattelet ja kohtelet rahaa, niin voit pystyä luomaan noususuhdanteen.

Kaksoset 22.5-21.6

Perhe ja arki: Saat rakennettua syvemmän siteen kumppaniisi ja suhteessanne vallitsee harmonia. Ongelmat pysyvät loitolla, joten sinun tulee vain pitää huolta parisuhteestasi. Sinkkujen on syytä olla varovaisia.

Työura ja raha: Jatka samaa rataa. Kova työ alkaa tuottamaan tulosta, kun talous vakiintuu. Tulosi ovat suoraan verrannollisia tekemiisi ponnisteluihin.

Muutos on suuri ja jotkut joutuvat muuttamaan uuteen kaupunkiin tai maahan pysyvästi. Toisille se voi tarkoittaa ylennystä, avioliittoa tai vauvaa. Unohda menneisyys, äläkä edes katso siihen suuntaan.

Rapu 22.6-22.7

Perhe ja arki: Pitkässä parisuhteessa olevat tuntevat koko vuoden olevansa rakastettuja. Sinkkujen tulisi tarttua mahdollisuuksiin. Tämä on hyvä vuosi perustaa perhe.

Työura ja raha : Sukuun ja perintöön sidottu raha virtaa niin, kuin haluat. Toiset saavat perinnön tai lahjan vanhemmalta tänä vuonna. Ole varovainen miettiessäsi, mihin sen sijoitat.

Leijona 23.7-23.8

Perhe ja arki: Tämä on hieno vuosi suunnitella perhettä. Edessä päin koittaa onnelliset ajat. Elämä antaa sinulle toisen mahdollisuuden.

Työura ja raha: Nyt on oikea aika aloittaa uusi yritys. Sinulla on kaikki tieto, mitä tarvitset, joten lopeta vastausten etsiminen ja käytä viisauttasi.

Neitsyt 24.8-22.9

Perhe ja arki: Vuoden alku ei ole niin helppo, kuin haluaisit ja sen tulisikin opettaa sinulle, että parisuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Muista varata aikaa myös itsellesi.

Työura ja raha: Suunnitelmasi toteutuvat, mutta joudut silti improvisoimaan matkan varrella. Taloudellinen tilanteesi kokee jonkilaisen uudistumisen. Muista, että kasvu johtuu tiimityöstä.

Vaaka 23.9-23.10

Työura, raha, perhe ja arki: Tämä on monien uskonhyppyjen vuosi, joten mieti, mitä haluat, sillä ne kaikki toteutuvat. Olipa kyseessä rakkaus tai työ, niin ota rohkeasti riskejä. Sinkkujen tulee tehdä selväksi, mitä haluavat, näin he houkuttelevat toiveensa esiin. Rakkaus ja suhteet vahvistuvat ja jotkut tekevät sitoumuksia.

Skorppioni 24.10-22.11

Perhe ja arki: Ne, jotka ovat jo tavanneet kumppanin, tietävät valinneensa hyvin. Sinkkujen tulee avata ovi pelottomasti ja tällöin he voivat tavata elämänkumppaninsa.

Työura ja raha: Kohtalo työskentelee puolestasi, mutta sinunkin on oltava rohkea. Tämä on uuden elämän alku. Ja sillä, mitä olet aiemmin käynyt läpi ei ole enää väliä. Unelmoi suuresti ja päätä elää täysillä juuri nyt.

Jousimies 23.11-21.12

Perhe ja arki: Mars-planeetta auttaa sinua varmistamaan, että perheesi on onnellinen ja vauras. Kun perheesi voi hyvin, sinäkin voit hyvin. Kesäkuusta lokakuuhun on sinkuilla suotuisa ajanjakso uudelle rakkaudelle.

Työura ja raha: Uralla ja taloudessa voi tulla ylä- ja alamäkiä, joten on syytä olla tarkkana. Ponnistelut tuottavat kuitenkin hyviä tuloksia loppuvuotta kohden.

Uskotko horoskooppeihin? Vaikuttaako tuleva vuosi lupaavalta?

Lähteet: AstralTv, Elle,

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.