Jäniksen vuosi – Tällaisia lapsia syntyy vuonna 2023

Kuva: Pixabay/ 12019

Kiinalaisen horoskoopin mukaan jokaisena vuonna on jonkun eläimen vuosi, jolloin yksi eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Eläimiä on yhteensä 12. Jokainen eläinmerkki hallitsee vuottaan sykleissä. Näiden lisäksi myös eri elemeteillä on vaikutusta. Elementtejä ovat: maa, metalli, vesi, puu ja tuli. Jäniksen vuosi alkaa 22. tammikuuta 2023. Millaisia lapsia silloin syntyy?

Jäniksen vuonna syntyneet ihmiset ovat lahjakkaita, kunnianhimoisia ja selkeitä. He ovat hyveellisiä ja varautuneita. Jänis-ihmiset herättävät kunnioitusta, heihin luotetaan ja he ovat joustavia. Heillä on usein onnea, mitä tulee raha-asioihin. He pitävät juoruamisesta, mutta ovat silti tahdikkaita ja useimmiten lempeitä.

Jänikset ovat ovelia liiketoimissa, ja koska he ovat tunnollisia, he pitävät aina kiinni sovituista asioista. Heistä tulisi myös hyviä uhkapelureita, sillä heillä on salamyhkäinen oikein valitsemisen lahja. Mutta he pelaavat vain harvoin: he nimittäin ovat konservatiivisia ja viisaita.

Älykäs ja nokkela Jänis välttelee konfliktitilanteita ja rakastaa rauhaa. Sen takia Jänistä pidetään eläinmerkeistä onnellisimpana. Jänikset tulevat parhaiten toimeen Koirien, Lampaiden ja Sikojen kanssa.

Jänis suuttuu vain harvoin tai kokee vihamielisyyttä muita kohtaan. Jänis pyrkii välttämään hankalia ihmisiä ja tilanteita. Hän on hyvin kunnianhimoinen, mutta ei juonittele tai ahnehdi koskaan. Jänis on hyvin ahkera, rakastaa rauhaa ja järjestystä sekä haluaa jatkuvasti oppia uutta. Hänellä on harvinaislaatuinen kyky ratkaista pulmia, sillä hänessä piilee syvää viisautta.

Jänis soveltuu hyvin politiikan eri työtehtäviin, koska hän osaa punnita asioita neutraalisti eri näkökulmista. Hän kykenee pitämään työn ja yksityiselämänsä hallinnassa, sekä erillään toisistaan, koska hän aistii helposti muiden tunnetiloja sekä osaa reagoida niihin hienovaraisesti.

Jäniksen diplomaattinen luonne tekee hänestä luotettavan ystävän, joka suojelee rakkaitaan kaikelta pahalta. Hän tykkää olla muiden ihmisten seurassa, mutta ei halua olla huomion keskipisteenä. Toisinaan he kuitenkin vaipuvat synkistelyyn ja vetäytyvät omiin oloihinsa.

Jänis erottuu aina joukosta loistavan tyylitajunsa vuoksi, koska hänellä on silmää kaikenlaiselle estetiikalle. Hän ihailee muita kulttuureita ja ottaa sieltä, sekä erilaisista muotivirtauksista vaikutteita pukeutumiseensa.

Lisätietoa Jäniksestä

länsimainen vertailukohde: Kalat

onnen numerot: 3,4,9

onnen kukat: kuunlilja, pitsilehti, leijonankita

onnenkivi: helmi

kuukausi: maaliskuu

elementti: puu

onnen värit: vaaleanpunainen, violetti, punainen ja sininen

planeetta: Jupiter

perusvoima: Jin

tuntihallitsija: 5-7

kiinalainen nimi: Tu (symboloi rauhaa)

hyviä ominaisuuksia: hienotunteisuus, sosiaalisuus, diplomaattisuus

huonoja ominaisuuksia: pelkuruus, mukavuuden halu, varautuneisuus

sopivia ammatteja: tuomari, virkamies, opettaja, terapeutti ja vaatesuunnittelija

terveys: Jänis on herkkä ja siksi altis erilaisille flunssa-aalloille ja allergioille. Jäniksen on erityisen tärkeää huolehtia itsestään, koska hän on taipuvainen stressaantumaan ja laiminlyömään terveytensä.

Uskotko kiinalaiseen horoskooppiin? Miltä vuoden 2023 lapset kuullostavat olevan horoskoopin perusteella?

Lähteet: Anna, Energiakeskus ja Kiinalainen uusi vuosi

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.