Täydellinen äiti on seksikäs versio Muumimammasta

Täydellinen äiti on seksikäs versio Muumimammasta
Kuva: Pixabay/ Victoria_Watercolor

Tervetuloa kurkistamaan “täydellisen äidin” elämään! Täydellinen äiti on kuin Muumimamma, mutta paljon seksikkäämpi versio hänestä.

Täydellinen äiti herää naapurin maatalon kukon kanssa yhtäaikaa kiekuen, leipomaan perheelleen tuoreita sämpylöitä ja pullaa. Ennen sitä hän kuitenkin juo kupillisen kofeiinitonta kahvia. Sen jälkeen hän valmistaa perheelleen ravitsemusarvojen suositusten mukaista aamupalaa. Vauvan soseet tehdään tietysti itse, mutta sormiruokailukin on otettu käyttöön jo puolen vuoden iässä.

Lounasaikaan hän ottaa lapsensa kärsivällisesti mukaan kokkaamaan. Hänen 3-vuotias Simo-Olavi osaa jo kuoria perunoita, vaikka varpaillaan. Samalla vauva, Adalmiina-Josefina, on mukana menossa kantoliinassa, nukkuen tyytyväisenä aamupäiväunia, lähellä äidin sydäntä. 10-vuotias Viivi-Nella käy läheistä Steiner-koulua, mutta äiti opettaa häntä aktiivisesti myös kotona.

Täydellinen äiti on kotiäitinä lasten ollessa vähintään 3-vuotiaita, kunnes heidät viedään tutun perhepäivähoitajan luokse. Täydellinen äiti säälii pieniä lapsia, jotka viedään päivähoitoon jo ennen kolmea ikävuotta. Hän osaa yhdistää työnsä kestovaippoja myyvässä yrityksessä ja äitiyden ennennäkemättömällä tavalla. Näin hänellä jää aikaa muun muassa leipoa perheelleen, pitää kodista extrahyvää huolta ja opettaa lapsille taitoja, joista muut äidit vain uneksivat.

Täydellinen äiti miettii kestävää kehitystä ja on käyttänyt kaikilla lapsillaan kestovaippoja. Hän on opettanut lapsensakin jo kierrättämään. Hän haluaa hillitä ilmastonmuutosta niin lapsien, kuin ympäristönkin takia. Siksi hän kulkee joka paikkaan lastensa kanssa bussilla tai kävellen. Samalla hän huolehtii omasta kunnostaan, koska haluaa olla lastensa takia energinen ja näyttää hyvältä.

Täydellinen äiti huolehtii perheen metatyön täydellisen hienosti, eikä koskaan unohda mitään. Hän muistaa päiväkodin retkipäivät ja hankkia seuraavan kauden ulkovaatteet. Hän tietää myös, milloin lasten kavereiden syntymäpäivät ovat.

Täydellinen äiti muistaa huolehtia myös itsestään

Täydellinen äiti ei ole pelkästään täydellinen äiti, vaan myös kumppani, ystävä, sukulainen ja nainen. Hän muistaa pitää huolta myös omasta hyvinvoinnistaan. Hän käy säännöllisesti kampaajalla ja ehostaa aamuisin itseään kevyellä meikillä: punaa korkeille poskipäille ja kiiltoa muhkeisiin huuliin. Irtoripsien takia hänen ei tarvitse käyttää lainkaan ripsiväriä.

Hänen kotiasunsa on vaaleanpunainen college-asu ja hän pitää täydellistä “äiti-nutturaa”. Siinä jokaisella hiussuortuvalla on oma paikkansa ja hyvin mietitty tarkoituksensa. Miestään piristääkseen, hän on vetänyt valkoiset pitsistringit lantion yläosaan näkyville, collegehousujen vyötärön yläpuolelle. Täydellinen äiti on nimittäin aina seksikäs, myös kotiasussa tai juuri heränneenä.

Täydellisellä äidillä on täydelliset lapset

Perheen esikoinen eli Viivi-Nella oppi jo aakkoset potalla käydessään, joista oli hänelle askarreltu hieno opetustaulu wc:n seinälle. Lukemaan hän oppi jo 5-vuotiaana.

Viivi-Nella on äärimmäisen kaunis lapsi ja luokkansa priimus, etenkin kielissä, matematiikassa ja liikunnassa. Hän harrastaa tällä hetkellä cheerleadingiä ja estejuoksua. Hänen pitkät jalkansa ovat, kuin luodut estejuoksuun. Ne hän on perinyt äidiltään, jolla on mitä upeimmat sääret.

Simo-Olavi on 3-vuotias pikku-vilperi, joka osaa rakentaa ilmiömäisiä legorakennelmia. Hän on perinyt insinööri-isänsä hienon avaruudellisen hahmottamiskyvyn. Simo-Olavi käy pari kertaa viikossa matemaattis-luonnontieteellisessä kerhossa ja osaa jo yhteen- ja vähennyslaskuja.

Kahdeksan kuukauden ikäinen perheen vauva, Adalmiina-Josefiina oppi juuri käymään potalla. Hän osaa sanoa kolme sanaa: äiti, kakka ja pääministeri. Hän on tuleva kapitalisti ja vanhemmat ovat suunnitelleet hänelle poliitikon uraa.

Kaikki täydellisen äidin lapset ovat syntyneet tietenkin luomuna alakautta ja ilman kivunlievitystä. Heitä on imetetty lapsentahtisesti vuoden ikäiseksi. Imetysajat sujuivat, kuin unelma ja maitoa riitti antaa lähisairaalaan asti auttaakseen niitä vähemmän täydellisiä äitejä. Nuo ressukat, kun eivät ole osanneet edes imettää lastaan. Kuinka surkea alku pienen lapsen elämälle, kun ei saa täydellistä äidinmaitoa suojaamaan pöpöiltä, sekä olla riittävästi ja luonnollisesti äidin lähellä.

Täydellinen äiti nauttii äitiydestä täysin siemauksin, eikä koskaan korota ääntään. Hän on mukava, hauska ja rento, eikä koskaan stressaa mistään. Hän on kuin seksikäs versio Muumimammasta!

Tunnetko sinä jonkun “täydellisen äidin”? Mitä ajatuksia hän sinussa herättää?

Avatar photo

Anonyymi perhe

Anonyymi perhe koostuu monimuotoisten perheiden lisäksi myös ihanan kamalista isovanhemmista sekä niistä ainaisista mammakerhojen kaikkitietävistä äideistä - lapsettomia karvalasten vanhempia kuitenkaan unohtamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *