Erilaiset hassunhauskat perheet-Oletko kuullut hippiperheestä tai diginomideista?

Kuva: Pixabay/ Leuchtturm81

Perheet ovat nykyään monimuotoisempia, kuin ennen. Tässä artikkelissa on kuvattu humoristisella tavalla joitakin tyypillisimpiä suomalaisia perheitä. Löydätkö listalta kenties oman perheesi?

Hippiperhe:

Perheen isä on vanhan kansan kunnon rastafari pitkine rastoineen ja leveälahkeisine farkkuineen. Hän on bi-seksuaali, mutta ollut autuaan rakastunut samaan naiseen jo 30 vuotta. Perheen äiti rakastaa miehensä upeaa persoonallista tyyliä ja on äärimmäisen ylpeä heidän kolmesta aikuisesta lapsestaan.

Perhe somettaa yhdessä ahkerasti ja tekevät hauskoja Tiktok-videoita hullunkurisesta perheestään, jossa rakkautta osoitetaan jatkuvasti toisiaan bränkkäämällä, tietenkin kaikella rakkaudella.

Perinteinen täydellinen perhe:

Perinteiseen täydelliseen perheeseen kuuluvat äiti, isä, kaksi lasta (tyttö ja poika). Heillä on punainen omakotitalo, farmariauto sekä kultainen noutaja ”Hippu”. Niin ihanaa, tavallista ja täydellistä, että ulkopuolisen tekee mieli oksentaa.

Blondiäidin yksinhuoltajaperhe:

Blondiäiti on hehkeä ja seksikäs blondi, joka tietääkin sitä olevansa. Hänellä on kolme lasta, joista jokaisella on eri isä. Blondiäidin mukaan, hänen kaikki exänsä ovat tietysti narsisteja.

Hänen leveän elämäntyylinsä takia, exien elatusmaksut eivät riitä, joten hänellä on amerikkalainen ”sugardaddy”. Sugardaddy on limainen ja rikas vanha ukko, mutta se ei blondiäitiä haittaa, niin kauan, kuin daddyllä rahaa riittää.

Lapsettomat downshiftaajat

Tämä kolmekymppinen pariskunta downshiftaa, eivätkä halua lapsia ja omakotitaloa, vaan nähdä maailmaa. He jättivät yhteiskunnan ”oravanpyörän” sekä menestyksekkäät työuransa arkkitehtina ja kiinteistövälittäjänä.

Nyt he asuvat itse rakennetussa retkeilyautossa ympäri vuoden, josta on taiteiltu upeasti violetti ”bilekissa”. He kiertävät sillä pitkin eurooppaa huomiota herättäen ja saavatkin elantonsa somettamalla elämästään.

Maaseudun ”Marttiset”

”Marttiset” ovat maalla asuva suurperhe. He ovat niin suuria, etteivät meinaa mahtua ovesta. He omaavat perinteiset kristilliset arvot ja käyvät sunnuntaisin kirkossa. Perheeseen kuuluvat isä, äiti ja seitsemän lasta.

Marttisten lapset käyvät kotikoulua eli ”yliopistoa lantakasan” päällä ja laskevat kirjaimellisesti lampaita myös päivisin, eikä vain nukkumaan mennessään.

Seksuaali-ja sukupuolivähemmistöön kuuluva perhe

Pyry on muunsukupuolinen ja naimisissa bi-seksuaali Aadan kanssa. He asuvat kommuunissa Helsingin Punavuoressa. Aada on kuvataiteilija ja Pyry kitaristina pienessä bändissä. Viikonloppuisin he tekevät taidetta ”pikkukannabispöllyissään” ja luulevat olevansa äärimmäisen vapaita ihmisiä, koska eivät elä yhteiskunnan oletusten mukaisesti.

Todellisuudessa heillä on kuitenkin vain vaikeasteinen päihdeongelma, epävakaapersoonallisuushäiriö ja kykenemättömyys kasvaa aikuiseksi.

Uusperhe ”Häkkiset ja Ilolat”

Tästä perheestä voisi kirjoittaa romaanin jo ihan vain luettelemalla, keitä heidän perheeseen kuuluu. Mirva Ilola on äiti kahdelle tytölle ja äitipuoli kolmelle pojalle, joista yksi on biologisesti tyttö. Pertsa Häkkinen on puolestaan noiden poikien isä ja edelleen jonkinlainen isäpuoli entisen kumppaninsa tytölle. Siitä Mirva ei pidä, joten Petrsa tapaa niin sanottua tytärpuoltaan vain kaupungilla. Uusperhe natiseekin jo liitoksistaan, mutta sen takia tilannetta on yritetty paikata sillä, että nyt Mirva on paksuna. Lapsen isästäkään ei ole varmuutta.

Las palmasin diginomidit

Kuulostaa ihan ufo-jutuilta, mutta kyllä ”Rusanen-Winter”-perhe ovat ihan vain ihmisiä, vaikka vanhemmat ovat diginomideja. Lapset Chanel ja Coco ovat alle kouluikäisiä. Perheen pääasiallinen koti on Las Palmasissa, mutta he matkustavat paljon. Perhe on nelikielinen eli äiti puhuu suomea, isä englantia ja lapset niiden lisäksi espanjaa ja siansaksaa.

Heidän lapsensa aloittivat kotikoulun jo 5-vuotiaana. Coco osaa ulkoa kaikkien maiden pääministereiden lemmikkien nimet. Chanel puolestaan osaa soittaa kattiloilla ”Paranoidin”. Vanhemmat ovat lastensa erityistaidoista äärimmäisen ylpeitä ja siksi lapset esiintyvät kaikille vieraille ja sukulaisille aina, kun mahdollista.

Tunnetko perheitä, jotka ovat listalla? Kuvaako joku näistä teidän perhettä?

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.