Pariskunnan paljastamat säännöt avioliitolleen jakavat mielipiteitä netissä – “kuin luottamuksen vastakohta”

Pariskunnan paljastamat säännöt avioliitolleen jakavat mielipiteitä netissä – “kuin luottamuksen vastakohta”
Kuva: Sandy Millar

Jokaisessa parisuhteessa luodaan omat pelisäännöt, jotka suhteen osapuolet kokevat parhaiten heille toimivaksi. Toisinaan joidenkin ratkaisut voivat kuitenkin herättää muissa ihmetystä, kuten on käynyt yhdelle teksasilaiselle parille.

Jaden ja Andy McGrew ovat aiheuttaneet hämmennystä sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun pari paljasti avioliittosääntönsä netissä, kertoo Mirror. Vasta naimisiin mennyt pariskunta jakoi yhteisellä TikTok-tilillään videon, jolla he käyvät läpi suhteensa sääntöjä.

McGrew’t kertovat videollaan kolme sääntöä, jotka ovat heidän suhteessaan täysin normaaleja. Pariskunnan mukaan he jakavat sijaintinsa toisilleen sovelluksen välityksellä. He eivät myöskään vietä aikaa vastakkaisen sukupuolen kanssa ilman toisiaan. Lisäksi molemmat tietävät toistensa kaikki salasanat, sillä he eivät halua salailla toisiltaan mitään.

Parin mielestä heidän keskinäisissä säännöissä ei ole mitään outoa. Vasta kun he alkoivat saada kommentteja videostaan, he ymmärsivät miten hämmentäväksi moni heidän sääntönsä koki. Jaden McGrew’n mukaan pari alkoi saada negatiivista palautetta monista videoistaan, jossa he käsittelivät suhteensa toimintatapoja.

“Nämä ovat asioita, joista olemme keskenämme sopineet. Emme koskaan ole erikseen keksineet sääntöjä, vaikka ihmiset näin vaikuttavat ajattelevan. Nämä sovitut asiat toimivat suhteessamme, emmekä osanneet edes ajatella niistä kertoessamme, että ne olisivat muiden mielestä hyvin kyseenalaisia.”, hän sanoi.

Luottamuksen merkki vai ei?

Mirrorin mukaan parin videota kommentoineet TikTok-käyttäjät olivat montaa mieltä suhteen säännöistä. Useat kommentoijat sanoivat olevansa samaa mieltä pariskunnan kanssa, kun taas toiset kokivat, että tuollaiset säännöt viestivät epäluottamuksesta toisiaan kohtaan.

“Sääntöjen sijaan nämä asiat ovat mielestäni maalaisjärkeä”, yksi kommentoi videota.

“Miksi näitä pidetään kiistanalaisina? Mieheni ja minä olemme täsmälleen samanlaisia ja se johtuu siitä, että meillä on täydellinen luottamus ja kunnioitus toisiamme kohtaan”, toinen kirjoitti.

Toiset kommentoijat tarttuivat juuri luottamukseen.

“Tämä on minusta kuin luottamuksen vastakohta”, yksi eri mieltä oleva kommentoija totesi.

“Avioliiton mahtavuudesta puhuvat aina ne ihmiset, joilla ei ole yhtään luottoa kumppaniinsa”, toinen kommentoi.

Käytännölliset säännöt

Aiheuttamastaan pienestä somekohusta ja negatiivisista kommenteista huolimatta pariskunta itse kokee, että heidän sääntönsä ovat vain käytännöllisiä. Mirrorin mukaan pariskunnalla on uskonnollista taustaa, mutta parin mukaan se ei vaikuta suhteen sääntöihin.

“Vaikka uskomme, että avioliitto on suurin sitoumus, jonka voimme tehdä ja haluamme suojella avioliittoamme, ei mikään videossa mainituista asioista perustu yksinomaan uskoomme”, Jaden McGrew sanoi.

“Esimerkiksi sijainnin jakaminen on vain käytännöllistä ja antaa meille mahdollisuuden tarkistaa miten toisella menee ilman, että meidän tarvitsee odottaa vastausta”, hän päätti.

Voit katsoa parin videon alta ja jos upotus ei näy, löydät sen TikTokista täällä.

@jadenandandy

Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *