Tiktokin hauskat avioparit: Oletko jo törmännyt ”Nörttiin ja kaunotar-brunetteen”?

Kuva: Pexels/ Vlada Karpovich

Tiktokissa on paljon kivaa huumoria, joista yksi huumorin muoto on hauskat avioparit. Osa huumorista on tekemällä tehtyä tarkoituksenaan hauskuuttaa ihmisiä. Osa videoista on puolestaan kuvattu avioparin tai perheen arjesta, mutta ovat silti itsessään jo humoristisia. Alle on koottuna muutamia Tiktokin hauskoja aviopareja:

Nörtti ja kaunotar-brunette

Divine 14”-tilin takaa löytyy nörtti ja kaunotar-brunette. Pariskunnan aviomies on laiha, pieni ja nörtin näköinen. Nainen hyvin kaunis brunette. Ihmisten kommenteissa toistuu se, että kuinka nörtin näköinen mies on voinut saada niin kauniin naisen kumppanikseen. Onko takana raha vai jokin muu, ihmiset pohtivat kommenttikentässä.

Pariskunta tuntuu olevan välittämättä negatiivisista kommenteista ja olevan aidon rakastuneita toisiinsa. He heittävät itsestään huumoria, ottaen ihmisten kommentit ja ihmettelyt positiivisen kautta ja tehden niistä lisää hauskoja videoita. Tämä pari osaa todellakin nauraa itselleen!

Sheri ja hippi-rastafari Derek

Sheri ja Derek ovat olleet naimisissa jo 30 vuotta ja heillä on kolme aikuista lasta. Derek on pitkärastainen hippi. Perhe pitää tiiviisti yhteyttä ja hauskuuttavat ihmisiä Tiktokeillaan. Parin ja koko heidän perheensä löydät Tiktokista nimellä ”Sheri and Derek”.

Nolo isi ja nolo mutsi

Nolo isi ja Nolo mutsi ovat hauska aviopari. He ovat Pohjanmaalta ja murre kuuluu videoissa kivasti. He heittävät melko rankkaakin huumoria miehen esittäessä kunnon ”sovinistisikaa”, mutta videot on tehty täysin huumorimielellä.

Miehellä on tapana selittää päättömiä juttuja, josta vaimo sitten hermostuu. Heillä on oma kiehtova tyyli tehdä videoita.

Herra ja rouva Pulu

Herra ja rouva Pulu ovat yksi hulvattomimmista aviopareista. Heidän huumoriaan on vaikeaa kuvata, joten se täytyy itse nähdä ja kokea.

Ria ja Amber Demiri

Ria ja Amber Demiri ovat hupaisa naispari. He ovat ihanan rakastuneita toisiinsa ja heillä on loistava yhteinen, kiusoitteleva huumorintaju. Heidän videoidensa vetovoima tulee heistä itsestään persoonina ja parina sekä huumori kumpuaa heidän arjestaan.

Arto ja vaimo

Tämän avioparin pääosassa on koominen ja hieman yksinkertainen aviomies Arto. Vaimo puhuu kameran takaa, mutta ei näy videoilla. Hänelläkin on kuitenkin merkittävä rooli miehensä kommelluksiin tympääntyneenä vaimona.

Ovatko nämä parit sinulle ennestään tuttuja? Jos eivät ole, niin aiotko käydä tutustumassa?

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.