Pitkä parisuhdekin kaipaa treffejä – 8 hyvää treffi-ideaa

Pitkä parisuhdekin kaipaa treffejä – 8 hyvää treffi-ideaa
Kuva: Pexels/Katerina Holmes

Ajattelitko, että treffeillä käyminen olisi vain sinkkuelämää viettävien juttu? Näin ei suinkaan ole, myös vakiintuneessa parisuhteessa on hyvä käydä treffeillä oman kumppanin kanssa.

Jos sinulla ja kumppanillasi ei ole vielä tapana käydä säännöllisesti treffeillä, nyt on aika aloittaa. Säännölliset treffit ovat yksi tapa pitää parisuhteesta huolta. Etenkin vanhemmille ne tarjoavat mahdollisuuden saada kahdenkeskistä aikaa, jolloin he voivat keskittyä vain toisiinsa ja samalla hoitaa suhdettaan.

Jos treffi-ideat ovat hukassa, ei hätää! Tässä hyviä, halpoja ja herttaisia treffi-ideoita:

Luokaa ravintola kotiin

Tehkää ravintolaminen tunnelma kotiin kattamalla pöytä kauniisti, himmentämällä valoja ja valitsemalla sopivaa taustamusiikkia. Voitte kokata yhdessä ja sen jälkeen rauhoittua aterian ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta.

Toinen vaihtoehto on tehdä kotiversio Kokkisodasta: joko kumpikin valitsee yhden raaka-aineen, jota ruoassa on käytettävä, tai käytte ostatte raaka-aineet niin että hintakattona on vaikkapa 5-10 euroa.

Maja olohuoneeseen

Välillä tekee hyvää päästää sisäinen lapsensa valloilleen ja hassutella. Tehkää siis yhdessä maja olohuoneeseen! Jos tilaa on tarpeeksi, voi televisiokin olla majan sisällä ja voitte esimerkiksi katsoa majassa elokuvan naposteltavien kera ja samalla olla lähekkäin.

Suoraan jälkkärille

Jos haluatte päästä ulos kotoa, mutta pitkän kaavan ravintolaillallinen tuntuu liian paljolta, käykää herkuttelemassa jälkiruoalla.

Maisemakävelylle

Jos sää suosii, etsikää yhdessä kaunis maisema paikkakunnaltanne ja käykää kävelyllä. Ulkoilu tekee hyvää ja samalla voitte keskustella rauhassa kaikesta maan ja taivaan välillä. Jos maisemakävelyn yhteyteen osuu auringonlasku, tekee se treffeistä romanttisemmat.

Leikkikää turisteja

Lähtekää ulos kiertelemään ja tehkää asioita, joita voisitte kuvitella turistien tekevän paikkakunnallanne. Samalla voitte nähdä kotipaikkanne uudessa valossa ja löytää uutta koettavaa yhdessä.

Katselkaa tähtiä

Tähtien katsominen yhdessä on romanttista. Varatkaa mukaan viltti, ehkä jopa tyynyjä, sekä hieman evästä ja lämmintä juotavaa. Voitte myös leikkimielisesti kisailla, kuinka monta tähtikuviota tunnistatte! Jos ulkona on kylmä, kannattaa tähtitaivasta käydä ihailemassa hetken ajan (lämpimästi pukeutuneena). Jo 15 minuutin piipahdus ulkona luo tunteen, että olette viettäneet laatuaikaa yhdessä.

Oma drinkkibaari

Voitte ensin päättää, käytättekö juomissa alkoholia vai ette. Oman drinkkibaarin tekeminen kotiin on tapa olla luova. Samalla voitte maistella toistenne lempijuomia. Voitte haastaa toisenne tekemään parhaat drinkit kotoa jo valmiiksi löytyvistä aineksista, mikä pitää treffi-illan hintalapun halpana.

Ei häiriötekijöitä

Tällaisten treffien aikana puhelin pysyy pois käsistä ja televisio kiinni. Tarkoitus on keskittyä täysin toisiinsa ja uppoutua keskusteluun. Tämä on oiva keino lähentyä oman kumppanin kanssa!

Lähde: Cosmopolitan

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *