Ostitko tämän pelin Ikeasta? Tukehtumisvaara – palauta tuote!

Ostitko tämän pelin Ikeasta? Tukehtumisvaara – palauta tuote!
Kuva: Ikea

Jos olet käynyt ostoksilla Ikeassa ja ostanut sieltä kalapelin, on nyt aika käydä läpi lasten lelulaatikko ja poistaa tuote käytöstä. Ikea on tiedottanut vetävänsä pelin takaisin myynnistä.

Ikea kehottaa kaikkia asiakkaita lopettamaan välittömästi monivärisen Blåvingad-kalastuspelin käytön. Ikean tietoon on tullut, että pelin pienet niitit voivat irrota. Tuote vedetään pois myynnistä varotoimena, sillä irtoavat niitit voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran etenkin pienemmille lapsille.

“Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää”, Ikea kertoo tiedotteessa.

Kalastuspelin voi palauttaa mihin tahansa Ikean tavarataloon ja siitä saa täyden hyvityksen. Palautusta varten ei vaadita kuittia. Lisätietoja saa Ikean kotisivuilta tai Ikean asiakaspalvelusta numerosta 09 3482 9400.

Ikea pahoittelee takaisinvedosta aiheutuvaa vaivaa. Yritys kertoo käyttävänsä tuotekehityksessään tiukkaa riskinarviointi- ja testausohjelmaa varmistaakseen, että tuotteet noudattavat kaikkia paikallisia lakeja ja markkina-alueen standardeja.

BLÅVINGAD-kalastuspeli monivärinen. Kuva: Ikea

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *