Deittailetko? Nämä 9 merkkiä ennakoivat tervettä suhdetta

Deittailetko? Nämä 9 merkkiä ennakoivat tervettä suhdetta
Kuva: Pixabay/JillWellington

Ruuhkavuosien keskellä voi olla niin monta rautaa tulessa, että sinkkuvanhemman näkökulmasta deittailu saattaa tuntua mahdottomalta tehtävältä. Jos deittailulle löytyy aikaa, mutta suhdeyritykset kaatuvat, voi se olla entistä turhauttavampaa.

Harvassa lienevät ihmiset, jotka haluavat käyttää aikaansa huonoihin treffeihin ja epäonnisiin suhteisiin. Tällaisilta kokemuksilta voi kuitenkin välttyä, jos osaa tunnistaa merkkejä, jotka ennakoivat hyvää ja tervettä suhdetta.

Nämä 9 merkkiä ennakoivat tervettä suhdetta

Hän avautuu aiemmasta suhteestaan

Aiemmasta kumppanista puhuminen deittailun alkutaipaleella ei ole huono asia. Jos hän puhuu ex-kumppanistaan neutraalisti eikä vaikuta katkeralta ex-kumppaniaan kohtaan, tiedät hänen päässeen entisestä suhteestaan yli.

Deittailu etenee molemmille sopivalla tahdilla

On olennaista löytää kalentereistanne tilaa toisillenne. Hän ei painosta treffeille vain silloin kuin hänelle sopii. Molemmat olette valmiita sovittamaan aikatauluja yhteisen ajan löytymiseksi.

Hän vaalii tärkeitä tapojaan

Deittailetko ihmistä, joka ei luovu tietyistä rutiineistaan deittalustanne huolimatta? Kenties hänellä on tapana saunoa joka ilta tai käydä jokaisena sunnuntaina kalassa isänsä kanssa. Jos hän pitää itselleen merkityksellisistä asioista kiinni, on se hyvä merkki. Hän osaa silloin asettaa terveet rajansa ja tietää, mikä on hänelle itselleen tärkeää.

Hän arvostaa sinun harrastuksiasi ja rutiinejasi

Sen lisäksi, että hän harrastaa itse, arvostaa hän myös sinun harrastuksiasi eikä pyydä jättämään niitä väliin hänen takiaan. Jos sinulla on tapana käydä tiistaisin pelaamassa tennistä, hän ei pyydä sinua jättämään tennistuntia väliin ja viettämään iltaa hänen kanssaan. Sen sijaan hän ehdottaa, että näette sitä ennen tai sen jälkeen.

Hän kunnioittaa muita

Kun olette treffeillä, kiinnitä huomiota miten hän kohtelee muita. Onko hän kohtelias ja mukava asiakaspalvelijoita kohtaan? Hyvä! Tiuskiiko ja vähätteleekö hän heitä? Se on huono merkki!

Hän vastaa nopeasti

Kenelläkään ei ole aikaa olla jatkuvasti puhelimen äärellä vastaamassa viesteihin. Jos hän kuitenkin vastaa nopeasti, olet hänelle merkityksellinen ja tärkeä. Sekin on hyvä merkki, jos hän kertoo sinulle, että hänellä on kiireinen päivä eikä jätä vain viestiisi vastaamatta. Näin hän varmistaa, että tiedät hänellä olevan kädet täynnä töitä ja hän vastaa, kun ehtii.

Hän on avarakatseinen

Suhteessa on tärkeä voida olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Jos hän ei säpsähdä tai pyörittele silmiään, kun kerrot erikoisista tavoistasi – tai havainnollistat niitä – on se ehdottomasti hyvä merkki!

Hän kannustaa sinua

Kun tapailet jotakuta, pitäisi hänen olla kiinnostunut asioista, joilla on sinulle merkitystä. Vaikka asia ei olisi lähellä hänen sydäntään, hän kannustaa sinua eteenpäin. Jos olet innokas valokuvaamaan, eikä hän tiedä aiheesta mitään, hän silti kyselee sinulta aiheesta ja kannustaa sinua esittelemään valokuviasi.

Hänessä on arvostamiasi piirteitä

Millaisia piirteitä arvostat kumppanissa, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä? Jos tapailet ihmistä, joka vastaa näitä ominaisuuksia, lupaa se hyvää suhteen tulevaisuuden kannalta!

Lähde: PureWow

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *