Tästä syystä eri horoskooppimerkit ovat huonoja rakkaudessa

silhouette of man and woman under yellow sky
Kuva: Eric Ward

Se kirpaisee, kun tapailu ei johdakaan suhteeseen tai parisuhde päättyy eroon. Epäonni rakkausrintamalla on monen asian summa ja tilanteen muuttamiseksi voi löytyä apua myös tähdistä.

Uskoitpa horoskooppimerkkeihin ja astrologiaan tai et, voi niiden avulla oppia uutta itsestään. Erilaisia luonneanalyyseja ja -kuvauksia lukiessa voi oivaltaa itsessäänkin olevan, horoskooppimerkilleen ominaisen piirteen. Samalla selviää, miten se vaikuttaa elämään.

Jokaisella 12 horoskooppimerkillä on omat piirteensä myös rakkaudessa. Kyse ei ole vain eri merkkien yhteensopivuudesta vaan siitä, millaisia merkit ovat käytökseltään romanttisessa mielessä.

Kun ymmärrät minkä takia eri horoskooppimerkit ovat huonoja rakkaudessa (omasi tai kumppanisi merkki), auttaa se työstämään ongelmakohtia ja saa suhteet kukoistamaan.

Oinas

Oinas ottaa deittailun ja parisuhteet liiankin rennosti. Suhteesi oli jo ohi ennen kuin se ehti kunnolla edes alkamaan. Et antanut suhteelle niin paljon aikaa ja huomiota kuin se tarvitsisi. Teit suunnitelmia, mutta et ottanut kumppaniasi osaksi niitä. Saatoit jopa vaikuttaa siltä, ettei aito parisuhde kiinnosta sinua. Rento ote ei ole pahasta, mutta jos olet liian rento ja etäinen, jää kumppani sivuun elämästäsi.

Härkä

Härkä laittaa uuden kumppanin kärsivällisyyden koetukselle. Yrität arvioida hyvin, hyvin tarkkaan, onko hän aikasi ja tunteidesi arvoinen. Oman arviointiprosessisi aikana kumppani voi kuitenkin kyllästyä todistelemaan arvoaan sinulle. Härkä, anna rohkeammin rakkaudelle mahdollisuus!

Kaksoset

Kaksoset pitää vaihtoehtonsa avoinna liiankin innolla. Et halua sitoutua, koska jos vastaan tuleekin joku parempi; mitä jos olisit parisuhteessa ja sitten tapaisitkin unelmiesi kumppanin? Tunnesotkut eivät ole sinun juttusi.

Rapu

Ravun pitäisi kuunnella, mitä hänelle sanotaan eikä tehdä rakkaudesta haastetta, jonka haluaa voittaa. Jos hän sanoo sinulle, ettei halua suhdetta kanssasi, usko häntä. Älä ajattele, että voisit muuttaa hänen mielensä, jos hän vain viettää kanssasi enemmän aikaa. Kun hän on rehellinen sinulle, ole myös itse itsellesi rehellinen äläkä huijaa itseäsi yrittämään valloittaa hänen sydäntään.

Leijona

Leijona ei tyydy, vaan tavoittelee sitä, mitä haluaa. Et haaskaa aikaasi melkein täydellisiin kumppaneihin, vaan päätät tapailun tai suhteen jos et saa, mitä haluat. Tyytymällä tekisitkin vain hallaa itsellesi ja kumppanillesi. Leijonan itsevarmuus on viehättävää ja se vetää ihmisiä puoleensa, joten halukkaita kumppaniehdokkaita tulee vastaan usein.

Neitsyt

Neitsyen epäonni rakkaudessa on usein huono ajoitus. Sinä ja hän olitte vain eri vaiheissa elämää, eikä yhteyttä välillenne syntynyt positiivisessa mielessä. Parisuhdetta ei voi pakottaa. Jos suhteeseen lähtee, on osapuolten hyvä olla siihen emotionaalisesti valmiita.

Vaaka

Vaaka ajaa todellisen minänsä varjoon. Et halunnut sanoa tai tehdä vääriä asioita, jotta et menettäisi häntä. Siinä samalla et kuitenkaan ollut oma itsesi. Toisen tunteet ja ajatukset on tärkeä ottaa huomioon, mutta suhde ei toimi, jos et uskalla näyttää kumppanille millainen aidosti olet.

Skorpioni

Skorpionin suhteet voivat kompastua muun kuin seksuaalisen kemian puutteeseen. Tapailu tai suhde menee alkuvaiheessa nopeasti intensiiviseksi, mutta kaikki hiipuu lähes yhtä nopeasti. Jos suhde rakentuu pelkästään seksuaaliselle vetovoimalle, eikä muita rakennuspalikoita ole, ei suhde etene muuksi kuin hauskanpidoksi lakanoiden välissä.

Jousimies

Jousimies arvostaa suuresti vapauttaan. Uusi suhde voikin alkaa tuntua nopeasti tukahduttavalta. Haluat olla vapaa tekemään asioita mielesi mukaan etkä joutua olemaan sidottuna toiseen ihmiseen. Kun suhde alkaa vakavoitua liikaa, painaa jousimies nopeasti kaasun pohjaan ja katoaa.

Kauris

Kauriilla on niin monta rautaa tulessa, että suhde voi kärsiä. Vakuutit itsesi, että jos hän olisi todella halunnut olla kanssasi, olisi hän panostanut enemmän suhteeseenne. Totuus on kuitenkin se, että jos kaikki muu menee suhteen edelle, väsyy kumppani taistelemaan huomiostasi.

Vesimies

Vesimies voi vaikuttaa siltä, ettei kumppani kiinnosta häntä. Kahden kesken vietetty aika oli vähäistä ja vietitte enemmän aikaa ystäviesi kanssa porukkatreffeillä kuin kaksin. Pariskuntamaiset teot eivät sinua innostaneet – et edes suostunut kulkemaan hänen kanssaan käsikkäin. Tekosi alkoivat puhua puolestaan ja hänelle riitti.

Kalat

Kalat käyttäytyy kuin odottaisi kumppanin lukevan hänen ajatuksensa. Oletit hänen tietävän, miltä sinusta tuntuu ja mitä haluat ilman, että sanoit mitään ääneen. Käytöksesi perusteella hän alkoi kokea, että suhtaudut häneen vain kaverina ja alkoi itse käyttäytyä samoin. Jos suhteessa ei kommunikoida ja puhuta asioista, ei suhde tule toimimaan.

Lähde: Your Tango

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.