Ensitreffit tulossa? Nämä ovat viikon parhaat treffipäivät!

Ensitreffit tulossa? Nämä ovat viikon parhaat treffipäivät!
Kuva: Pexels/Katerina Holmes

Kun on sopimassa ensitreffejä, täytyy seuralaisen kanssa keskustella, mitä treffeillä on ohjelmassa, missä tavataan ja ennen kaikkea milloin treffit ovat. Asiantuntijoilla on omat suosituksensa hyvistä ensitreffipäivistä.

Hyvää treffipäivää miettiessä on huomioitava osapuolten aikataulut. Jos arki täyttyy töistä, kotiaskareista, omista ja lasten harrastuksista, voi ajankohdan sopiminen olla haastavaa. Tällaisessa tilanteessa päivä kuin päivä usein kelpaa, sillä pääasia on päästä treffeille mielenkiintoisen seuralaisen kanssa.

Jos taas on enemmän pelivaraa treffipäivän kanssa, voi silloin alkaa miettiä ensitreffien ajankohtaa viikonpäivien perusteella. Onko tiistai liian tylsä päivä treffeille? Meneekö perjantai-ilta hukkaan, jos treffit menevätkin penkin alle?

Ihmisten näkemykset parhaista ensitreffipäivistä ovat kirjavat, paljastaa Metro. Sivusto kysyi mielipiteitä aiheesta ja sai tällaisia vastauksia:

“Äänestän keskiviikkoa! Silloin viikonloppufiilis ei ole vielä alkanut, joten et vaikuta niin kiireiseltä. Maanantai olisi liian innokasta ja tiistai on hyvä valmistautumispäivä”, eräs kommentoi.

“Minun sääntöni on, että ei ensitreffejä torstain ja lauantain välille. Pidän sunnuntaista. Se viestii varhaista iltaa (eli ei seksiä) ja yritän sopia treffit lähelle kotiani, jotta pääsen helposti kotiin”, toinen kommentoi.

“En missään nimessä tuhlaa lauantai-iltaani treffeihin ihmisen kanssa, ketä en välttämättä näe enää koskaan”, kolmas huomautti.

Metron mukaan moni puolestaan puolusti perjantaita ja lauantaita. Erään kommentoijan mielestä viikonloput ovat paras vaihtoehto, koska silloin on enemmän aikaa annettavana treffiseuralaiselle.

Asiantuntijoilla selvät suosikit

Deittailun asiantuntijoilla on puolestaan omat näkemyksensä. Deittisovellus Thursday suosii nimensä mukaisesti torstaita. Sovellus kannustaa sinkkuja sopimaan treffit torstaille, jolloin loppuviikon voi omistaa itselleen ja muille puuhille.

Match-deittisivuston deittailuasiantuntija Hayley Quinnin mukaan jotkut päivät todella ovat parempia ensitreffejä ajatellen. Hän suosittelee sopimaan ensitreffit keskiviikko- tai torstai-iltaan tai sunnuntaille brunssiaikaan.

“Perjantai- ja lauantai-illat säästetään todennäköisemmin ajanvietolle läheisten kanssa eikä niitä nähdä ensitreffien arvoisena. Maanantait ja tiistait ovat myös pois laskuista, koska ihmiset eivät yleensä halua olla menossa myöhään tai laittaa arkirutiineja sekaisin alkuviikosta”, Quinn kertoo Metron haastattelussa.

Ensitreffien sopiminen keskelle viikkoa olisi siis paras vaihtoehto. Keskiviikko- ja torstai-ilta ovat myös todennäköisemmin ajankohtia, jolloin kummallakaan ei ole muita suunnitelmia.

“Jos sinun ja seuralaisen välillä ei kipinöi, voit aina vedota aikaiseen herätykseen seuraavana päivänä ja pitää sen avulla treffit lyhyenä ja mukavana”, Quinn vinkkaa.

Brunssitreffit viikonlopulle

Jos arkipäiväsi ovat täynnä ohjelmaa ja treffit täytyisi sopia viikonlopulle, hyödynnä brunsseja. Brunssitreffit toimivat hyvin viikonloppuisin.

“Brunssitreffit ovat yleensä puolilta päivin, joten sinun ei tarvitse nousta ylös aikaisin niitä varten. Ne ovat kuitenkin siinä mielessä aikaisin, että voit tehdä päivälle myös muita suunnitelmia”, deittailuasiantuntija selittää.

“Jos treffit menevät hyvin, tarjoavat brunssitreffit myös mahdollisuuden antaa treffien jatkua pidemmälle päivää”, Quinn päättää.

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *