Uskottomuus voi paljastua kumppanin käytöksestä – 7 merkkiä

Uskottomuus voi paljastua kumppanin käytöksestä – 7 merkkiä
Kuva: Pixabay/tumisu

Uskottomuus on yleinen syy, miksi parit eroavat. Joissakin suhteissa pettävä kumppani itse tunnustaa uskottomuutensa tai hän jää siitä kiinni. Toisissa suhteissa pettäminen ilmenee muilla tavoilla, kuten kumppanin muuttuneen käytöksen myötä.

Avioerovalmentaja Sarah Woodward on paljastanut, millaiset merkit voivat kieliä kumppanin uskottomuudesta. On tärkeä huomata muutokset suhteessa sekä kumppanin käytöksessä ja ennen kaikkea luotettava omaan vaistoonsa.

“Vaistomme on usein oikeassa”, Woodward kertoi The Sunille. “Saatat huomata hienovaraisia muutoksia käytöksessä tai jokin tuntuu sinusta oudolta, mutta et osaa sanoa mikä tarkalleen”, hän jatkoi.

Woodward on nostanut esiin uskottomuuteen viittaavia merkkejä. Jos tunnistat jonkun tai joitakin merkkejä omasta suhteestasi, älä kuitenkaan vedä hätiköityjä johtopäätöksiä.

Hän on vetäytynyt

Jos vietätte tavallista vähemmän aikaa yhdessä ja ette juttele samaan tapaan kuin ennen, voi jotain olla pielessä. Esimerkiksi jos teillä oli tapana harrastaa yhdessä jotain, on se saattanut loppua tai kumppani ei enää kysy, miten päiväsi on mennyt ja osoita kiinnostusta elämääsi. Rakkaudentunnustukset voivat jäädä pois ja hellyys vähenee.

Hän on kiinnostuneempi ulkonäöstään

Jos hän yllättäen alkaa huolehtia enemmän ulkonäöstään ja pukeutumisestaan, voi se olla varoitusmerkki. Kenties hän on alkanut ostaa uusia vaatteita ja kuntoillakin enemmän. Tämä voi viitata siihen, että hänen elämäänsä on saattanut tulla joku, johon hän haluaa tehdä vaikutuksen.

Hän tekee pidempää työpäivää

Kumppani on alkanut yllättäen tehdä pidempää työpäivää tai käydä enemmän työmatkoilla? Kun kumppani on pois kotoa, et kuule hänestä tai saa häntä kiinni? Tämä voi viitata salasuhteeseen, etenkin jos hänen työtehtävissään ei ole tapahtunut muutoksia.

Hän on kiinnostuneempi suunnitelmistasi

Jos kumppani alkaa kysellä enemmän menoistasi ja päivittäisistä rutiineistasi, ei se välttämättä ole viatonta kiinnostusta. Hän saattaa kysellä tällaisia luodakseen tilaisuuksia olla salarakkaansa seurassa ilman, että joutuu itse keksimään tekosyitä.

Hänen puhelintavat muuttuvat

Kumppani on salamyhkäisempi puhelimensa kanssa, hän kulkee puhelin mukanaan kaikkialle ja saa puheluita erikoisiin aikoihin päivästä. Jos tämä on tavallisesta poikkeavaa, voi tällainen muutos viitata jälleen uskottomuuteen.

Seksielämänne on muuttunut

Uskottomuus voi heijastua parin seksielämään kahdella tavalla. Aiemmin aktiivinen seksielämä voi hiipua eikä kumppani vaikuta kiinnostuneelta, koska saa seksiä muualla. Tai kumppanista tulee yllättäen himokkaampi myös kotona ja hän haluaa kokeilla uutta, koska salasuhde on virkistänyt häntä seksuaalisesti.

Hän ylikompensoi

Jos kumppani panostaa suhteeseen tavallista enemmän, ei se välttämättä ole hyvä merkki. Kenties hän antaa enemmän huomiota, osallistuu kotitöihin tai yllättää romanttisilla eleillä. Nämä teot voivat johtua uskottomuuden aiheuttamasta syyllisyydentunteesta ja hän alkaa ylikompensoida.

Jos vaistosi sanoo, että suhteessa ei ole kaikki kunnossa ja tunnistat näitä merkkejä suhteestasi, puhu tilanteesta kumppanisi kanssa.

Lähde: The Sun

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *