3 erottuu joukosta: Tässä ovat herkkäuskoisimmat tähtimerkit

3 erottuu joukosta: Tässä ovat herkkäuskoisimmat tähtimerkit
Kuva: Pexels/Sakshi Patwa

Osa ihmisistä on muita sinisilmäisempiä, eli hyväuskoisia tai naiiveja. He voivat innostua helposti asioista ja uskoa johonkin asiaan täysin vain havaitakseen myöhemmin tulleensa höynäytetyksi.

Koetko olevasi varsin herkkäuskoinen ja esimerkiksi ystäväsi tietävät, että sinua on helppo vetää nenästä tai huijata? Tämä voi olla luontainen ominaisuus ja olet vain luottavainen ja uskot hyvään. On myös mahdollista, että taustalla on astrologian ja horoskooppimerkkisi vaikutus, sillä tietyt tähtimerkit ovat taipuvaisempia sinisilmäisyyteen.

Kaikista herkkäuskoisimpia horoskooppimerkkejä ovat kalat, vaaka ja oinas. Astrologian ja psykologian asiantuntijat ovat kertoneet, miten herkkäuskoisuus ilmenee näissä merkeissä. Lisäksi he ovat paljastaneet, mitkä ovat ne tähtimerkit, joita ei niin helposti höynäytetä.

Kalat

Kalat on tunteellinen merkki, mutta toisinaan hänen kohdallaan järki jää empatian jalkoihin. Koska kalat on myötätuntoinen, ymmärtävä ja luottavainen, on häntä helppo käyttää hyväksi ja huijata. Kalat saattaa kyseenalaistamatta uskoa kaiken, mitä hänelle kertoo. Kalat on myös taipuvainen unelmoimaan, mikä voi vaikuttaa siihen, miten herkkäuskoinen hän on.

Vaaka

Vaaka arvostaa harmoniaa ja näin ollen toimii usein välikätenä konfliktitilanteissa. Yleensä tästä piirteestä on hyötyä jokaiselle osalliselle, mutta toisinaan se altistaa vaa’an huijatuksi tulemiselle. Vaaka olettaa, että kaikki haluavat rauhaa ja sopua, koska asiat ovat hänelle itselleen tärkeitä. Näin ei kuitenkaan valitettavasti aina ole. Vaaka voi myös unohtaa omat loogiset vaistonsa, kun hän pyrkii ylläpitämään rauhaa ja hyvää mieltä. Pienintäkin ahdinkoa havaitessaan vaaka herkästi avaa sydämensä (ja jopa lompakkonsa) lähes mille tahansa syylle, johon vaikuttaa liittyvän epäoikeudenmukaisuutta.

Oinas

Tulisella oinaalla on tapana hypätä pää edellä asioihin. Tämä huolimattomuus saa aikaan hyväuskoisuutta etenkin rakkausrintamalla. Kun oinas rakastuu, hän ei kuuntele mitään muuta kuin rakkauden kohdettaan; myös oma vaisto jää tunteiden jalkoihin. Oinas sokaistuu rakkaudesta eikä välitä, vaikka uusi kumppani saisi montakin hälytyskelloa soimaan. Oinaasta tulee naiivi ja hän pitää kiinni ajatuksesta, että löysi elämänsä rakkauden. Hän ei huomioi edes ystäviensä varoituksia.

Vastakohdat

Näiden kolmen vastakohtia ovat kauris, skorpioni ja neitsyt. Nämä kolme merkkiä eivät ole sinisilmäisiä, vaan heidän vakuuttamiseksi joutuu näkemään vaivaa. Asiantuntijoiden mukaan kaikista horoskooppimerkeistä vähiten herkkäuskoinen on kauris, joka aistii jo kaukaa, jos jokin on hassusti. Skorpioni puolestaan on luonnostaan epäluottavainen ja epäilevä, joten hän on aina valmis paljastamaan rauhanhäiritsijät. Skorpioni tutkii ja jopa tarpeen tullen tenttaa ja kuulustelee epäilyttävältä vaikuttavat ihmiset. Neitsyt sen sijaan perfektionistina haluaa kaikki faktat ja ylianalysoi tilanteet ennen kuin hän sitoutuu mihinkään. Tämän ominaisuuden ansiosta häntä ei ole helppo höynäyttää.

Lähde: PureWow

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *