Tätä äidit todella haluavat äitienpäivälahjaksi – samaistutko?

Tätä äidit todella haluavat äitienpäivälahjaksi – samaistutko?
Kuva: Evelyn Akhmerov

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna äitien juhlapäivä on sunnuntaina 14. toukokuuta.

Joissakin kotitalouksissa äitienpäivälahja on hankittu hyvissä ajoin ja juhlapäivälle on selvät suunnitelmat. Toisissa kodeissa mietitään vielä kuumeisesti, mitä äidille annetaan äitienpäivälahjaksi.

Eräs äiti on julkaissut sosiaalisen median sivuillaan vinkkivideon, joka voi laittaa ensimmäisen joukon suunnitelmat uusiksi ja pelastaa toisen joukon pinteestä. Videolla kahden pienen pojan äiti antaa vinkin kaikille lahjaa miettiville ja paljastaa, mitä äidit todella haluaisivat lahjaksi.

Jos äidille on ostettu kukkia tai ihonhoitotuotteiden lahjapaketti tai suunnitelmissa on viedä äiti ravintolaan syömään, on tämän äidin mukaan valinta mennyt metsään. Äidit eivät halua tällaisia lahjoja, hän kertoo videollaan.

Sen sijaan äidit todella haluaisivat äitienpäivälahjaksi hyvin nukutut yöunet, nimenvaihdoksen ja päivän kokonaan itselleen – mieluiten kylpylässä.

“Sanoin vain ääneen sen, mitä te kaikki ajattelette”, äiti kirjoittaa videon yhteydessä.

“Vapaa-ajan lahja”

Videojulkaisusta on sittemmin tullut viraali: se on kerännyt satojatuhansia katselukertoja ja levinnyt sosiaalisessa mediassa. Muut äidit myötäilevät vinkkivideolla tekemää lahjapaljastusta videon kommenteissa.

“Minä todellakin nauttisin, jos saisin nukkua yöni kunnolla ja päivän vain itselleni ensimmäistä kertaa 11 vuoteen”, yksi äiti nauraa kommenttiosiossa.

“Kyllä, vapaa-ajan lahja”, toinen myötäilee.

“Haluan kylpyläpäivän, parhaan hieronnan ja rentoutua ja tulla takaisin kotiin herkullisen aterian ääreen”, kolmas kommentoi.

“Ja haluan tulla kylpylästä kotiin, joka näyttää siltä kuin se olisi suoraan lehden kannesta”, eräs äiti kirjoittaa kommenteissa.

“En halua päivää itselleni, haluan puolisoni tekevän suunnitelman. Hän päättää, minne menemme, mitä lapsilla on päällä ja en halua päättää, mitä me syömme. Olen niin väsynyt päätöksentekoon”, yksi äiti vinkkaa.

“Olen pyytänyt päivää itselleni ja se on ehdottomasti paras idea. Rakastan lapsiani, mutta olen aina heidän kanssaan ja ansaitsen tauon itseäni varten”, kommenteissa todetaan.

Voitko samaistua äitien lahja-ajatuksiin? Katso äidin vinkkivideo alta ja jos upotus ei näy, löydät videon täältä.

@yasminoakley1 Just sayinn what youre all thinkinnnnn 🥶🥶🥶 #mumtok #relatablemum #2under2 #fyp #mumlife #boymum ♬ original sound – Yasmin | Mum of 2
Näet videon hyväksymällä evästeet: statistics, marketing

Lähde: The Sun

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *