Mitä nykyisin suosittu manifestointi oikein tarkoittaa?

Mitä nykyisin suosittu manifestointi oikein tarkoittaa?
Kuva: Pexels/ Julia Volk

Manifestointi tarkoittaa sitä, että voimme luoda todellisuutta tietoisesti ajattelemalla ja keskittyä haluamiimme asioihin. Ajatukset ovat energiaa ja houkuttelevat vastaavaa energiaa puoleensa. Apunasi toimii vetovoiman laki. Se tarkoittaa sitä, että vedät puoleesi ajattelemiasi ja uskomiasi asioita.

Elämässäsi tapahtuvat asiat eivät ole sattumaa, vaan luot todellisuutesi ajatustesi ja tunteidesi voimalla. Teet sen joko tiedostamatta alitajuisesti tai tiedostaen. Vedät puoleesi niitä asioita, mihin keskität ajatuksesi. Sen takia kannattaa keskittyä elämässä positiivisiin asioihin, sekä käsitellä omat pelkonsa. Muutoin saatat vetää puoleesi ikäviä asioita. Sinulla itselläsi on iso vastuu siitä, millaisia asioita elämässäsi on.

Mihin manifestointi perustuu? Se perustuu fysiikan lakeihin ja kvanttifysiikkaan. Kaikki ympärillämme on loppujen lopuksi energiaa. Lähetämme ympärillemme energiaa ajatustemme ja tunteidemme kautta. Siksi ulkoinen maailma heijastelee sisäistä maailmaamme.

Se voi selittää esimerkiksi sen, miksi olemme aina rahattomia tai minkä takia törmäämme yhä uudestaan ja uudestaan samaan tilanteeseen elämässä. Toisaalta voimme huomata myös positiivisten ajatusten voiman. Kun ajattelemme positiivisesti, voimme saada elämäämme yhä enemmän hyviä asioita.

Kuinka manifestoida?

Konkreettisesti manifestointi tapahtuu niin, että sinun on käytävä läpi tietyt vaiheet, opittava todella tuntemaan itsesi ja uudelleensuunnatava ajatuksesi sekä valjastaa alitajuntasi käyttöön.

1. Manifestointi alkaa positiivisista tunteista. Sinun täytyy tuntea jo nyt kiitollisuutta, onnea ja tyytyväisyyttä siitä, mitä haluat manifestoida. Tunnustele kuinka hyvältä tuntuu, kun sinulla on jo se mitä haluat.

2. Ole selkeä siitä, mitä haluat. Manifestoidessa on tärkeää olla erittäin selkeä siitä, mitä haluat. Kirjoita ylös haluamasi asiat ja syyt, miksi toivot niitä elämääsi. Se auttaa sinua pysymään keskittyneenä tavoitteeseesi.

3. Sinun tulee uskoa unelmasi todeksi. Omat uskomuksesi ja ajatuksesi ovat työkaluja, joiden avulla voit muovata todelisuuttasi.

4. Kuvittele, että sinulla on jo se mitä haluat. Luo mielessäsi selkeä kuva siitä, miltä elämäsi näyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi. Käytä kaikkia aistejasi ja kuvittele, että olet jo perillä.

5. Manifestointi ei tarkoita sitä, että voit vain istua paikallasi ja odottaa asioiden tapahtuvan. Sinun täytyy myös toimia ja tehdä asioita, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota askeleita kohti tavoitteitasi ja tee jotain joka päivä sen eteen.

6. Muista olla kiitollinen kaikesta siitä hyvästä, mitä elämässäsi jo on. Kiitollisuuden avulla pysyt positiivisena ja houkuttelet elämääsi haluamiasi asioita.

7. Ympäristöllä on sinuun suuri vaikutus. Sen takia sinun tulisi ympäröidä itsesi positiivisilla ihmisillä, jotka tukevat sinua tavoitteissasi, eivätkä lannista sinua.

8. Lopuksi usko siihen, että voit manifestoida haluamasi asiat. Luota siihen, että universumi vastaa sinulle ja kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Älä anna negatiivisten ajatusten tai epäilysten estää sinua. Päästä irti vastustuksesta.

Manifestointi on prosessi, joka vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Kun opit manifestoinnin perusteet ja opit luomaan tietoisesti elämääsi, voit saavuttaa kaiken, mitä haluat.

Osaatko sinä manifestoida? Aiotko kokeilla artikkelin ohjeita manifestoimiseen?

Lähteet: Energiahoitajat, Manifestointi ja Unelmavalmennus

Teksti: Anne-Mari Valta

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *