Näitkö unta ex-kumppanistasi? 8 syytä, mistä uni voi johtua

Näitkö unta ex-kumppanistasi? 8 syytä, mistä uni voi johtua
Kuva: Kinga Cichewicz

Unet voivat yllättää aiheillaan ja joskus tuoda mukanaan menneisyyden haamuja. Jos entinen kumppani tulee uniin, ei se kuitenkaan tarkoita, että haluaisit alitajuisesti palata yhteen hänen kanssaan.

Ex-kumppanista nähdyllä unella voi olla monia merkityksiä. Vaikka erosta olisi aikaa ja olet päässyt sen yli, voi exästä nähty uni olla keino oppia itsestäsi ja kasvaa ihmisenä. Unet ovat yksilöllisiä eikä unien merkityksiin ole yhtä oikeaa tulkintaa. Unien analysoinnin asiantuntijat ovat kuitenkin paljastaneet, mitä yleisimmät ex-kumppanista nähdyt unet voivat yrittää viestiä.

Hän tulee uniisi yllättäen

Tämä voi kertoa siitä, että kohtasit päivän aikana jotain, joka muistutti sinua ex-kumppanistasi. Sen ei tarvitse olla romanttinen tai edes positiivinen muisto, vaan mielesi on vain yhdistänyt jonkin asian häneen.

Kaipaat häntä unessasi

Tällainen uni ex-kumppanista voi kertoa siitä, että elämässäsi on jokin tyhjiö. Kenties kaipaat läheisyyttä vanhemmaltasi tai ystäviltä. Pohdi, mitä elämässäsi on ollut unen aikaan meneillään, miltä sinusta tuntuu ja kaipaatko jotain. Näin voit löytää selityksen uneesi.

Riitelit unessa hänen kanssaan

Jos olet parisuhteessa, voi riitely entisen kumppanin kanssa unessa kertoa nykyisen suhteesi ongelmista. Todennäköisesti suhteessasi on meneillään jokin asia, jota pitäisi työstää.

Hän kehuu sinua

Uni voi kertoa, että itsetuntosi on saanut kolauksen. Jos ex-kumppani ilmestyy uniin kehumaan sinua, saattaa voi olla vaikeus arvostaa jotain puolia itsessäsi, joista exäsi piti. Mielesi yrittää kannustaa sinua olemaan armollisempi itseäsi kohtaan tuomalla exäsi uniisi.

Palaatte yhteen unessasi

Tämä uni voi kieliä siitä, että kaipaat ex-kumppaniasi tai toivoisit nykyisellä kumppanillasi olevan joitakin samoja piirteitä, joita kaipaat exästäsi. Jos suhde päättyi hyvissä väleissä, voi hän olla mielessäsi toisinaan ja myös ilmestyä hyvien muistojen kautta uniisi.

Näit hänestä seksiunen

Jos unessa päädyt intiimeihin hetkiin ex-kumppanin kanssa, voit kaivata enemmän läheisyyttä ja intiimiä yhteyttä omassa elämässäsi. Kaipaamasi intiimiys voi olla fyysistä läheisyyttä nykyiseltä kumppanilta tai emotionaalista läheisyyttä ystäviltä tai perheeltä. Uni ei välttämättä viesti siis mistään seksiin liittyvästä lainkaan!

Asutte yhdessä unessa

Tämä on yleinen, mutta myös erittäin henkilökohtainen uni. Yleisesti tällainen uni kertoo siitä, että mitä ikinä exäsi edustaakaan sinulle nykyisin (turvaa, surua, pelkoa, lämpöä), on se yhä elossa sinussa. Jos laitatte unessa hynttyyt yhteen, johtuu se todennäköisesti siitä, että jokin laukaisi samoja tunteita sinussa ennen nukkumaanmenoa.

Olette yhä yhdessä unessa

Unimaailmassa mitään eroa ei ole koskaan tapahtunut? Tämä voi tarkoittaa, että kaipaat parisuhdetta yleisesti eikä juuri suhdetta exäsi kanssa. Älä siis unen innostamana laita hänelle viestiä ja pyydä tapaamaan sinua.

Lähde: Women’s Health

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *