Yli 40-vuotias, pidä silmällä näitä asioita deittaillessasi!

Deittailun maailma on ehtinyt muuttua omiin sinkkuaikoihin verrattuna sitä enemmän, mitä pidempi parisuhde itsellään on takana. Kun kypsemmällä iällä alkaa deittailla, voi uusi alku tuntua virkistävältä, mutta toisaalta pelottavaltakin.

Ikä tuo mukanaan viisautta ja tärkeää elämänkokemusta, joka voi valmistaa paremmin deittailemaan. Yli 40-vuotiailla on usein takanaan pitkiä parisuhteita, kenties avioliittokin ja lapsia. Tällainen sinkku tietää, millaista kumppania etsii, mutta tapailun maailma voi yllättää käänteillään.

Deittailun asiantuntija Susan Trombetti on paljastanut viisi varoitusmerkkiä, joita yli nelikymppisten sinkkujen kannattaa pitää silmällä, kun hyppää uudelleen deittailun pariin.

Hänellä on meneillään draamaa ex-kumppaninsa kanssa

Erot ja välit ex-kumppanin kanssa voivat olla vaikeita ja draamaa voi syntyä, etenkin jos eroprosessi ei ole vielä kokonaan ohi. Ongelmat exän kanssa voivat tehdä hänestä epäsopivan kumppanin sinulle, kunnes tilanne on ratkaistu tai ongelmat exän kanssa ainakin selvästi minimoitu.

Hän laittaa lastensa toiveet aina parisuhteen edelle

Lapsen tarpeet menevät aina kumppanin edelle, mutta lasten toiveet ja halut ovat eri asia. Jotkut lapset eivät suhtaudu hyvällä vanhemman uuteen kumppaniin ja se voi aiheuttaa ongelmia. Kumppanin pitäisi vaalia suhdetta sinuun sekä lapsiinsa, eikä antaa lasten ohjailla parisuhdettanne.

Hän ei pärjää lasten kanssa

Jos sinulla on lapsia, kannattaa tarkkailla miten uusi kumppanisi tulee toimeen heidän kanssa. Jos hän ei ole lapsirakas tai halua lapsia itse, ei se ole este suhteelle. Jos hän ei kuitenkaan tule toimeen lastesi kanssa, on se varoitusmerkki.

Hän toistuvasti haukkuu ex-kumppaniaan

Jos tapailet henkilöä, jolla on vain pahaa sanottavaa entisestä kumppanistaan ja vain haukkuu häntä, ei hän todennäköisesti ole päässyt suhteesta vielä yli. Tällöin voi olla parempi jatkaa eri teille. Jos hän vaikuttaa käsitelleen eron ja tunnistaa oman roolinsa suhteen epäonnistumisessa, kertoo se emotionaalisesta kypsyydestä.

Hän pyytää taloudellista apua heti tapailun alussa

Mitä enemmän on ikää, sitä enemmän kannattaa olla varuillaan rahan perässä juoksevien huijareiden kanssa. Jos hän kyselee taloudellista apua tai on rahaa vailla, on hyvä olla varpaillaan. Älä anna rahaa kenellekään, jota et tunne riittävän hyvin ja jonka kanssa et ole jo vakiintuneessa suhteessa.

Ruuhkavuosien toimitus julkaisi aiemmin vinkkejä, miten teet hyvän deittiprofiilin, kun alat kypsemmällä iällä etsiä kumppania. Voit tutustua näihin neuvoihin täällä.

Lähde: PureWow

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.