Äidin vaatekaapin kulmakivet: Joko omistat nämä vaatteet?

assorted-color apparels
Kuva: Sarah Brown

Niin jokaisen äidin tyyli kuin tapa toimia äitinä on erilainen, joten äideille ei voida luoda kaikille sopivaa ja yhtenäistä pukeutumistyyliä. Pukeutumisessa voi kuitenkin hyödyntää tiettyjä kulmakiviä, jotka sopivat tyyliin kuin tyyliin ja helpottavat samalla arkea pukeutumisen osalta.

Äidin päivät voivat kulua niin leikkiessä lasten kanssa ulkona kuin työpaikalla töiden parissa ja kotona eri puuhissa. Näin ollen pukeutumisessa on hyvä olla varautunut kaikkeen; on pystyttävä liikkumaan vapaasti ja lyhyellä varoitusajalla.

Muotitoimittaja ja yksinhuoltajaäiti Jill Di Donato on laatinut asiantuntemuksensa ja kokemuksensa perusteella listan vaatteista ja asusteista, jotka ovat äitien vaatekaapin kulmakivet. Näitä vaatteita voi yhdistellä monin tavoin asukokonaisuuksiksi, jotka toimivat niin lasta viedessä päiväkotiin kuin toimistossa työpäivän aikana.

Löytyykö sinun vaatekaapistasi jo nämä?

Pikkulaukku

Äidit varautuvat kaikkeen, mutta isoon laukkuun kertyy usein kaikenlaista turhaakin. Laukusta tulee näin vain raskas kuljettaa mukana. Vaihda tilalle pikkulaukku ja karsi sinne kaikista tärkeimmät asiat mukaan.

Farkut

Jokaisesta vaatekaapista pitäisi löytyä hyvät farkut. Valitse malli, joka tuntuu sinusta hyvältä.

Kunnon kävelykengät tai lenkkarit

Kaupoista on saatavilla tyylikkäitä lenkkareita, jotka sopivat minkä tahansa alaosan kanssa. Jos lenkkareissa tai kävelykengissä on hieman paksumpi pohja, on malli näyttävämpi ja antaa sinulle hieman lisää mittaa. Muista kuitenkin mukavuus ja käytännöllisyys.

Monikäyttöiset leggingsit

Farkkujen tapaan jokaisen vaatekaapista pitäisi löytyä leggingsit. Valitse mukava ja peittävä malli, joita voit käyttää sellaisenaan, yhdessä bleiserin kanssa, hameen tai mekon alla tai ihan vain kotona ollessasi.

Satiininen puolihame

Kevyt, satiininen ja polven alapuolelle laskeutuva hame on kaunis ja moneen käyttötarkoitukseen sopiva. Yhdistämällä siihen sopivia yläosia ja asusteita teet tyylistä näyttävän!

Ribbitoppi

Ribbitoppi on näppärä tapa kerrostaa pukeutumista. Yleensä tällaiset topit eivät maksa paljon, niitä löytyy monissa väreissä ja niitä voi käyttää asukokonaisuuden yhtenä rakennuspalikkana.

Lierihattu

Liikenteessä olevalle äidille hattu on hyvä asuste. Hattu voi pelastaa huonon hiuspäivän ja antaa suojaa, kun vietät aikaa lasten kanssa ulkona. Lierihattu on myös näyttävä ja tyylikäs!

Pestävät sandaalit

Sandaalit ovat näppärä valinta etenkin lämpiminä kuukausina ja ne helpottavat ulos lähtemistä. Pestävyys lisää käyttöikää.

Preeriamekko

Löysä, hulmuava, röyhelöinen ja kaunis kuosinen preeriamekko on trendikäs valinta. Mekon näyttävyyttä voi korostaa asusteilla.

Kaksirivinen bleiseri

Bleiseri on aina tyylikäs valinta ja sen voi yhdistää lähes asuun kuin asuun. Pyöräilyshortsit ja bleiseri? Toimii! Preeriamekko ja bleiseri? Sekin toimii!

Lähde: HuffPost

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.