Tässä ovat kesän 2023 muoti-ja meikkitrendit!

Kuva: Pexels/ Marcus Silva

Kesäisin katukuvaan astelee kukkakuosit ja raidat, kuten myös tänä kesänä. Lisäksi vaatteiden printeissä näkyy geometrisia kuvioita ja röyhelöitä paidoissa ja mekoissa. Väreinä toimii vihreä, pinkki ja pastellin keltainen.

Meikissä kiiltävät huulet on ”must” ja poskille levitetään runsaasti poskipunaa. Meikin peittävyyden sijaan tänä vuonna keskitytään ihon kuulauteen ja raikkauteen.

Tältä näyttää kesän 2023 muoti- ja meikkitrendit:

Kauniit kukkakuosit ja mekot: Kukkakuosit ovat edelleen muodissa ja tänä vuonna ne ovat heleän kauniita. Kukkamekot ovat ilmavia ja helman pituus riippuu täysin kantajasta. Kaikki mitat ovat nyt in.

Raidat ja merihenkisyys: Nämä näkyvät etenkin kesän 2023 muodissa. Merihenkisyys tarkoittaa sinisen eri sävyjä ja raikasta valkoista. Myös raidat ovat muodissa. Kannattaakin kokeilla yhdistellä erilaisia raitakuoseja vaatteissaan.

Pinkkiä ja vihreää: Pinkin lisäksi vaatevalikoimaan kuuluu vihreän eri sävyt. Vihreää löytyy niin housuista, paidoista, mekoista, huiveista kuin kengistäkin. Vihreää on myös kiva yhdistellä muiden värien kanssa, kuten pinkin tai sinisen. Pastellisävyistä keltainen on tänä vuonna varma valinta.

Isokuvioiset printit: Printit ovat tänä vuonna isokuvioisia ja näyttäviä. Geometristen kuvioiden lisäksi näkyy seepraraitoja ja abstrakteja kuvioita.

Röyhelöt ja frillat: Röyhelöitä ja frilloja näkyy erityisesti juhlavaatetuksessa. Ne tuovat vaatetukseen naisellisuutta ja ihanaa keveyttä.

Cargohousut ja safarihenkisyys: Cargohousut sopivat niin työ- kuin vapaa-aikaan. Ne ovat käytössä mukavat ja malliltaan reilummat. Lisäksi safarihenkisyyttä näkyy yläosissa ja mekoissa. Värit voivat olla kaikkea oliivin ja hiekan väliltä.

Miten meikata kesällä 2023?

Kiiltävät huulet: Huulikiilto tulisi löytyä jokaisen naisen käsilaukusta. Värillä ei ole väliä, kunhan huulet ovat kiiltävät.

Paljon punaa poskille: Vaikka olisit aina ennen vierastanut poskipunaa, nyt sinun tulisi viimeistään opetella käyttämään sitä. Nimittäin tämän kesän trendinä posket hehkuvat punaisena. Poskipunaa lisätään poskien lisäksi ohimolle ja nenän keskiosaan tuomaan eloa ja ilmettä kasvoille.

The kulmakarvat: Kulmakarvat ovat tänä vuonna ”se juttu”. Ne saavat olla erilaiset ja persoonalliset. Osa pyrkii takaisin kohti ohuempia kulmia. Rohkeimmat kokeilevat metallinhohtoisia tai valkoisia kulmakarvoja.

Ihon kuulaus: Aiemmin peittävyyttä on pidetty tärkeänä meikissä, mutta nyt ihon tekstuuri saa taas näkyä. Ihon tulee olla meikittömän ja kuulaan näköinen.

Värikkäät luomivärit: Silmämeikki saa olla intensiivinen ja värikäs. Ota siis käyttöön omat suosikkiväriyhdistelmäsi, niin luomiväreissä kuin rajauksissakin. Trendikkäitä sävyvalintoja ovat voimakas magenta tai laventeli. Kokeile myös neonsävyn eri värejä.

Glitteriä, kultaa ja hopeaa: Meikissä nähdään myös glitteriä, jota käytetään luomilla, kulmilla ja huulilla. Metalliväreistä, kulta ja hopea, ovat muodissa.

Onko sinulla jo käytössä nämä muoti-ja meikkitrendit? Minkä näistä meikkivinkeistä voisit lisätä käyttöösi?

Lähteet: Anna, Kicks, Mtv, Muotitalolehto

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.