Nainen, näillä 10 vinkillä parannat viehätysvoimaasi!

Kuva: Pexels/Jv Franes

Jokainen meistä on tavannut naisen, joka astumalla huoneeseen hurmaa sinut aidolla itsevarmuudella sekä valloittavalla hymyllä. Kuinka olla kuin tuo viehätysvoimainen nainen ja hurmata ympärillä olevat ihmiset?

Viehätysvoima on lopulta riippumaton ulkonäöstä, mutta huoliteltu ja trendikäs tyyli ovat osa viehätysvoimaa ja luovat samalla hyvän ensivaikutelman. Viehätysvoimasta puhuttaessa on kuitenkin tärkeää ymmärtää sen olevan paljon muutakin kuin ulkoinen habitus. Viehätysvoima tarkoittaa nimensä mukaisesti ”voimaa, joka meissä viehättää muita ihmisiä”.

Näin parannat viehätysvoimaasi:

Positiivinen asenne ja hymy tekevät sinusta viehättävämmän. Ole avoin, älä epäröi hymyillä ja nauraa.

Harjoittele hyvää kehonkieltä. Pidä ryhtisi suorana ja avoimena, älä kumarra tai peitä itseäsi. Käytä elekieltä lisätäksesi avoimuutta sekä itsevarmuutta. Varo kuitenkin käyttämästä yliampuvaa elekieltä!

Viehätysvoiman ylläpitämiseen kuuluu myös siisti ulkonäkö. Jos pukeudut huolimattomasti ja vaatimattomasti, muut voivat saada käsityksen, että sinulla on huono itsetunto, etkä arvosta itseäsi riittävästi. Löydä oma tyylisi, pukeudu näyttävästi ja uskalla käyttää rohkeasti värejä. Naisella punainen väri lisää viehätysvoimaa.

Ole ystävällinen ja kohtele muita kunnioittavasti.

Opettele hyvät keskustelutaidot. Ole keskusteluissa rohkea aloitteentekijä ja käytä positiivisia havaintoja keskustelukumppanistasi jäänmurtajina. Ota keskustellessa toiseen suora katsekontakti. Keskity kuuntelemiseen sen sijaan, että olisit koko ajan äänessä. Pyri löytämään keskusteluissa yhteinen sävel väittelyiden sijaan.

Ole hauska ja saa muut nauramaan. Nimittäin tutkimustulokset osoittavat humorististen miehien kiinnostavan naisia enemmän.

Uskalla näyttää myös haavoittuvuutesi. Laske kova kuori ja suojamuurit yltäsi ja uskalla näyttää myös haavoittuva puolesi. Se tekee sinusta helposti lähestyttävän ja viehättävän, vaikka äkkiseltään voisi luulla, että se tekisi päinvastoin.

Tutkimusten mukaan henkilön kyvykkyyttä ymmärtää ja tulkita toisten ihmisten tunteita ja aikomuksia, pidetään viehättävänä.

Myönnä virheesi. Osoita, että ymmärrät olevasi vastuussa virheistäsi. Ota oppia niistä ja voit huomata olevasi vahvempi ja viehättävämpi kuin ennen virhettä. Toiset arvostavat sinua, kun osoitat uskaltavasi tehdä virheitä ja myöntää ne, sekä olet rehellinen ja avoin.

Ole itsevarma. Itsevarmuus lisää viehätysvoimaasi, joten älä pyytele anteeksi itseäsi astuessasi huoneeseen. Sisäinen itsevarmuus huokuu ulospäin.

Haluaisitko lisätä viehätysvoimaasi? Millä keinoilla se onnistuu?

Lähteet: Askel Terveyteen, Best life, Iltalehti, Voice

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.