Horoskooppimerkki paljastaa: He järjestävät parhaimmat juhlat!

Kuva: Pexels/cottonbro studio

Illanistujaiset ja juhlat ystävien ja lähipiirin kanssa ovat monille mieluista vapaa-ajanvietettä. Jotkut vaikuttavat kuitenkin järjestävän parempia kekkereitä kuin muut. Voiko selitys löytyä horoskooppimerkistä?

Löytyykö lähipiiristäsi ihminen, joka saa illanistujaisten tai juhlien järjestämisen vaikuttamaan hyvinkin helpolta, tai oletko kenties itse tällainen tyyppi? Niin peli-ilta ystäväpariskuntien kesken, kuin isommatkin juhlat vaikuttavat olevan mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten ja kaikki on viimeisen päälle toteutettu.

Tietyt horoskooppimerkit ovat omimmillaan juuri juhlien ja illanistujaisten järjestäjinä. He panostavat järjestelyihin, minkä lisäksi nauttivat siitä sekä ihmisten viihdyttämisestä tuntienkin ajan.

Astrologi Catherine Gerdesin mukaan erityisesti kolme horoskooppimerkkiä tietää hyvien juhlien salat. Heillä jokaisella on oma tyylinsä, mutta jokainen järjestää kekkerit, joita ei kannata jättää väliin.

Nämä horoskooppimerkit ovat parhaimpia järjestämään hyvät juhlat

Rapu (21.6.-22.7.)

Tämä hyväsydäminen merkki kuuluu hyvien juhlajärjestäjien joukkoon. Rapu viihtyy kotona, joten ei liene ihme, että hän mielellään kutsuu läheisiään viettämään aikaa luokseen sen sijaan, että lähtisi itse kylästelemään. Tämä ominaisuus lienee selitys sille, miksi ravut osaavat luoda niin kotoisan tunnelman juhliinsa. Rapu ei kuitenkaan loista juhlien keskipisteenä ja viihdyttäjänä, vaan on vähemmän esillä. Juhlia järjestäessään rapu huomioi osallistujat ja varmistaa, että jokaisella on viihtyisät oltavat.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Gerdes nostaa neitsyen esiin täydellisenä juhlien tai illanistujaisten järjestäjänä. Kekkereiden järjestäminen on neitsyelle tapa päästää sisäinen perfektionisti valloilleen. Neitsyellä on tarkka silmä eikä kukaan vedä vertoja hänen kyvylleen huomioida yksityiskohtia. Syötävät ovat aseteltu tarjolle täydellisesti, minkä lisäksi juhlaympäristö on tarkoin suunniteltu ja vieraslista mietitty huolellisesti.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä kolmikon täydentää vaaka. Gerdes on jättänyt vaa’an viimeiseksi, koska merkki on täydellisin juhlien järjestäjä. Vaaka on ravun ja neitsyen sekoitus, kun on kyse illanistujaisista tai muista juhlista. Vaaka osaa luoda tunnelman ja saa jokaisen tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

”Vaa’alla on luontainen kyky luoda elegantti tunnelma. Hän on hyvin sosiaalinen ja keskustelee ihmisten kanssa vaivattomasti”, Gerdes kuvailee.

Lisäksi vaaka tietää, miten luoda täydellinen juhlatarjoilu herkullisten syötävien ja maistuvien juomien kera.

Lähde: Bustle

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.