Horoskooppimerkkien huonot puolet – tunnistatko itsesi?

Horoskooppimerkkien huonot puolet – tunnistatko itsesi?
Kuva: Unsplash / Brooke Cagle

Jokaisella ihmisellä on hyvien luonteenpiirteiden vastapainona vähemmän mairittelevia ja huonoksikin miellettyjä piirteitä. Tällaisia ovat muun muassa mustasukkaisuus, kilpailuhenkisyys, jääräpäisyys ja impulsiivisuus.

Huonot puolet ja piirteet ovat ominaisuuksia, jotka on hyvä tiedostaa. Kun tunnistat omat huonot puolesi, pystyt tarpeen mukaan paremmin kehittämään itseäsi ja kasvamaan ihmisenä. Huonojen puolien tiedostaminen voi auttaa myös huomioimaan, miten käyttäydyt muita ihmisiä kohtaan.

Tietyt huonot puolet korostuvat eri ihmisissä horoskooppimerkkien mukaan: jokaisella merkillä on sille tyypilliset huonot puolet. Etsi alta oma horoskooppimerkkisi tai lapsesi tai muun läheisen horoskooppimerkki ja saat tietää, mitä huonot puolet ovat.

Oinas

Horoskooppimerkit on jaettu neljään eri elementtiin: tuli, ilma, vesi ja maa. Oinas on tulimerkki ja yksi tämän merkin huonoista puolista onkin kuumapäisyys ja temperamenttisuus. Oinas on myös mustasukkainen ja kilpailuhenkinen.

Härkä

Maamerkkeihin lukeutuva härkä on eläinvastineensa kaltainen: järkkymätön ja jääräpäinen niin halutessaan. Härkä osaa olla myös ahdasmielinen ja hidas liikkeissään.

Kaksoset

Kaksoset on kevytmielinen, eli hänessä on ajattelemattomuutta ja huikentelevaa käytöstä. Tämä ilmamerkki ei oikein juurru, vaan hän on levoton ja impulsiivinen.

Rapu

Rapu on tunteikas, kuten muutkin vesimerkit. Ravun hallitseva planeetta on Kuu, joten vuoroveden tapaan ravun tunteet vaihtelevat. Rapu on myös omistushaluinen ja herkästi puolustuskannalla.

Leijona

Sanotaan, että leijona on viidakon kuningas. Hallitseminen ja kuninkaallinen ylpeys ja omakeskeisyys sopivat myös horoskooppimerkkien leijonalle. Tulimerkkeihin kuuluva leijona osaa olla ylidramaattinen ja kontrolloiva.

Neitsyt

Neitsyt on maamerkki, joka pitää jalat tiukasti maassa. Tämän merkin huonoihin puoliin lukeutuvat liiallinen kriittisyys, hermostuneisuus ja herkkänahkaisuus.

Vaaka

Tässä ilmamerkissä elementti näkyy vaikeutena tehdä päätöksiä, koska vaaka pelkää turbulenssia elämässään. Vaaka on hyvä ystävä ja kuuntelija, mutta hän osaa olla pinnallinen ja muista riippuvainen.

Skorpioni

Luonnossa skorpionit ovat pelottavia, mutta tässä vesimerkissä pelottavinta on hänen juonikkuus. Skorpioni osaa hienovaraisen manipuloinnin, jolla hän ei kuitenkaan yleensä satuta muita, vaan tekee tulosta. Skorpioni on myös vetäytyvä ja mustasukkainen.

Jousimies

Jousimies on tulimerkki, joka etsii elämän tarjoamia seikkailuja. Tästä syystä hän osaa olla vastuuntunnoton ja harkitsematon hurjapää. Jousimies osaa olla myös ajattelematon muita kohtaan.

Kauris

Kauris voi toisinaan olla niin jääräpäinen, että voi vaikuttaa siltä kuin hän olisi juurtunut paikoilleen. Se onkin erittäin kuvaavaa tälle maamerkille. Kauriin huonoja puolia jääräpäisyyden lisäksi ovat anteeksiantamattomuus ja varovaisuus.

Vesimies

Tämä omalaatuinen ilmamerkki on vapaa sielu, joka kulkee omia polkujaan. Vesimies osaa olla ulkopuolinen ja erillään muista. Vesimiehen huonoihin puoliin lukeutuu myös ahdasmielisyys ja epäjärjestelmällisyys.

Kalat

Kalat kuuluu vesimerkkeihin, joten hänkin on tunteikas. Tunteet voivat ottaa toisinaan vahvasti vallan ja kalojen huonoja puolia onkin herkkätunteisuus. Kalat on eskapismin ystävä, joka osaa olla myös irrationaalinen.

Lähde: Popsugar

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *