Ostitko tämän keinun? Ota pois käytöstä ja palauta kauppaan!

black swing chair hanging by gray chain
Kuva: Markus Spiske

Monissa lapsiperheissä on käytössä jonkinlainen keinu, joka tuo paljon iloa niin lapsille kuin lapsenmielisille. Jos kotiin on ostettu uusi keinu toukokuun puolivälin jälkeen, voi se olla tarpeen ottaa pois käytöstä.

Päivittäistavaraketju Lidl vetää myynnistä pois Playtive-merkkisen keinun. Takaisinveto koskeen keinuja, joiden tuotenumero on IAN 388000_2104. Takaisinvedon syy on keinun istuimessa.

”Valmistusvirheen vuoksi on mahdollista, että keinun istuin kallistuu hallitsemattomasti keinua käyttäessä”, Lidl kertoo tiedotteessaan.

Kyseinen keinu on 3-in-1-malli ja sen voi koota kolmella tavalla eri-ikäisille lapsille sopivaksi. Keinun valmistaja on OWIM GmbH & Co. KG.

Keinu ei ole ollut myynnissä koko maassa. Tuotetta on myyty eräluontoisena 22. toukokuuta 2023 alkaen Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Satakunnan, Pirkanmaan alueiden Lidl-myymälöissä. Lisäksi keinua on myyty Lohjan, Karkkilan, Vihdin, Hyvinkään, Raaseporin ja Hangon myymälöissä.

Lidl pyytää keinun ostaneita asiakkaitaan lopettamaan tuotteen käytön ja palauttamaan sen Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Sekä Lidl ja että keinun valmistaja OWIM GmbH & Co. KG pahoittelevat asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Tältä pois myynnistä vedetty 3-in-1-keinu näyttää:

Kuva: Lidl Suomi
Kuva: Lidl Suomi
Kuva: Lidl Suomi

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.