Nämä 7 merkkiä paljastavat, että olet väärässä parisuhteessa

Nämä 7 merkkiä paljastavat, että olet väärässä parisuhteessa
Kuva: Pexels/RODNAE Productions

Parisuhteessa voi tulla hetki, jolloin huomaa pohtivansa onko kumppani tai suhde sittenkään itselle sopiva tai oikea. Tietyt merkit voivat auttaa tunnistamaan, että olet väärässä parisuhteessa.

Kun suhteen alkuhuuma on jäänyt taakse, kumppanin kaikki puolet ovat alkaneet tulla tutuksi ja suhde on arkipäiväistynyt ja tasapainottunut, joutuu suhteen kestävyys todelliseen testiin. Ajan kuluessa saatat huomata, ettei suhde/kumppani kenties olekaan niin ihanteellinen kuin ajattelit ja kyseenalaistat, oletko oikeassa parisuhteessa.

Jos nämä 7 merkkiä tuntuvat tutulta, olet parisuhteessa väärän kumppanin kanssa

Hänen seuransa ei tee sinua onnelliseksi

Jos ajatus yhteydenpidosta tai ajanvietosta hänen kanssaan ei tunnu hyvältä, eikä tee sinua onnelliseksi, vaan ahdistut tai olet onneton, puhuu se puolestaan. Pohdi, tekeekö suhde ja kumppanisi sinut onnelliseksi vai ei. Jos kallistut enemmän negatiivisten vastausten puolelle, ei hän ole oikea ihminen sinulle.

Olet ärtynyt ja kaunainen häntä kohtaan

Kinastelu ja riidat kuuluvat ihmissuhteisiin. Jos kuitenkin huomaat olevasi ärtynyt ja kaunainen kumppaniasi kohtaan useammin riitojen jälkeen tai yleisesti, ei se lupaa hyvää.

Keskustelut muuttuvat riidoiksi ja syyttelyksi

Jos jokainen keskustelu vaikuttaa synnyttävän riidan ja toistuvasti mietit, miten kumppanisi ei kohtele sinua riittävän hyvin tai ei täytä tarpeitasi, on hän todennäköisesti sinulle epäsopiva kumppani.

Teillä ei enää ole mitään yhteistä

Tiedät, että joskus teillä oli jotain yhteistä ja teitte asioita mielellään yhdessä. Nyt nämä ajat ovat jääneet taakse etkä oikein keksi, mikä teitä yhdistää. Tämä viittaa siihen, ettei suhde ole kunnossa.

Yrität vain parantaa suhdetta

Jos käytät paljon aikaa ja energiaa löytääksesi keinoja, joilla suhteesta voisi tehdä paremman, ja olet jännittynyt, stressaantunut ja onneton sen takia, ei kumppanisi välttämättä ole sinulle sopiva tyyppi. Parisuhteessa on vaikeitakin aikoja, mutta suhteen pitäisi tehdä pääasiassa onnelliseksi eikä vaatia liikaa työtä.

Mietit muita kumppanivaihtoehtoja

Jos etsit parisuhdemaista onnea jostakusta toisesta tai edes pidät silmäsi avoinna paremman kumppanin varalta, pitäisi hälytyskellojen soida. Tämä kertoo vahvasti siitä, ettei suhteessasi ole kaikki kohdallaan.

Et enää välitä

Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan välinpitämättömyys. Välinpitämättömyys koituu suhteen kohtaloksi. Jos kumppanisi ei herätä mitään tunteita tai kiinnostusta, olet selvästi väärässä suhteessa.

Jos haluat tehdä töitä suhteen hyväksi ja yrittää vielä muuttaa tilanteen, voi pariterapia tai neuvonta auttaa. Nämä ovat kuitenkin vahvoja merkkejä siitä, että suhteessa on isoja ongelmia eikä sitä välttämättä voi pelastaa.

Lähde: Your Tango

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *