Oletko liian helppo treffikumppanillesi? – Hanki oma elämä

Kuva: Pexels/ Criativa Pix Fotografia

Kun tapaat mielenkiintoisen tyypin, haluat viettää hänen kanssaan mahdollisimman paljon aikaa. Haluat myös osoittaa treffikumppanillesi, että todellakin pidät hänestä ja nautit hänen seurastaan. Huolehdi kuitenkin siitä, ettet ala näyttämään liian epätoivoiselta. Mistä merkeistä voit tunnistaa, että olet liian helposti tavoitettavissa ja sinun on aika hankkia oma elämä?

1. Kun hän soittaa sinulle vastaat heti puhelimeen, vaikka olisit kiireinen tai varattu. Se viestittää treffikumpanille, että odotat hänen soittoaan puhelin kourassa. Lisäksi hän luulee menevänsä elämässäsi kaiken muun edelle. Kun hän seuraavan kerran soittaa, vastaa hänelle vasta sitten, kun olet oikeasti vapaana.

2. Hän uuvuttaa sinut omilla asioillaan

Oletko aina valmis auttamaan treffikumpaniasi? Kuunteletko puhelimessasi tuntikaupalla, kun hän vuodattaa sinulle asioitaan? Autatko häntä kotiaskareissa tai kenties hänen omassa projektissa? Voit olla varma, että näin toimiessasi, hän käyttää hyväksi sinua ja innokkuuttasi. Et voi tuhlata häneen kaikkea aikaasi, energiaasi ja rahojasi tai uuvut täysin. Lisäksi se saa sinut näyttämään epätoivoiselta.

3. Uhraat yöunesi saadaksesi olla hänen kanssaan

Ei ole mitään järkeä tinkiä yöunistasi ollaksesi treffikumppanisi kanssa. Jos hän todella pitää sinusta tarpeeksi, hän kyllä löytää aikaa ja vaivaa nähdä sinut parempaan aikaan.

4. Sinulla ei ole koskaan kiire

Tämä on yksi selkeimmistä merkeistä sille, että olet liian helppo ja saatavilla treffikumppanillesi. On siis parempi, että edes väität joskus olevasi liian kiireinen tavataksesi häntä. Jos suostut tapaamiseen joka kerta, kun hän sitä pyytää, hän kuvittelee sinun nostaneen hänet jalustalle.

5. Otat aina ensin yhteyttä

Älä anna treffikumppanillesi vaikutelmaa, että jahtaat häntä. Näin käy, jos olet aina ensimmäisenä ottamassa yhteyttä häneen. Ole kärsivällinen ja odota hänen yhteydenottoaan. Se kyllä tulee, jos hän on tarpeeksi kiinnostunut sinusta.

Keinoja saada treffikumppanisi tajuamaan, ettet ole itsestäänselvyys

Älä pommita häntä puhelimitse jatkuvasti. Muutoin annat itsestäsi sen vaikutelman, että olet takertuva ja sinulla ei ole omaa elämää. Seuraavalla kerralla anna hänen odottaa hieman yhteydenottoasi, nimittäin onhan elämäsi niin rikasta ja kiireistä ilman häntäkin.

Yleensä positiivisuus ja avoimuus ovat hyviä luonteenpiirteitä ja asioita myös deittailumaailmassa. On kuitenkin veteen piirretty viiva, millainen toiminta ja puhe on jo liian avointa. Ole siis tarkkana, äläkä avaudu koko elämästäsi heti alkuvaiheessa, vaan anna treffikumppanisi arvailla esimerkiksi, mitä olet tehnyt tänään vapaa-ajallasi ja millainen menneisyys sinulla on. Pieni salaperäisyys lisää hänen kiinnostustaan sinua kohtaan.

Kerro hänelle tulevaisuudensuunnitelmistasi ja menoistasi ystäviesi kanssa, joissa hän ei ole mukana. Muista mainita, että paikalle tulee sekä miehiä että naisia työpaikaltasi ja olette lähdössä pitämään hauskaa isommalla porukalla. Pieni mustasukkaisuuden herättäminen treffikumppanissasi tekee vain hyvää suhteellenne. Sen avulla hän muistaa, että jos hän huolehdi omasta osuudestaan suhteessanne, niin sinulla on kyllä vientiä muuallekin.

Jos olet treffikumppaniasi kohtaan vaativa ja takertuva, hän ei tule koskaan ikävöimään sinua, vaan pitää itsestäänselvyytenä. Älä vaadi hänen huomiotaan koko ajan, vaan osoita hänelle, että et tarvitse häntä täydentämään itseäsi tai pitääksesi hauskaa.

Useimmat arvostavat treffikumppania, joka on itsenäinen, eikä ole riippuvainen toisesta. Huolehdi siitä, että sinulla on edelleen omat vahvat mielipiteesi ja lopeta hänen miellyttämisensä. Nauti elämästäsi ja tee asioita, jotka saavat sinut onnelliseksi.

Muista kaiken keskellä hemmotella itseäsi ja pitää itsestäsi hyvää huolta. Urheile säännöllisesti, nuku hyvin ja syö terveellisesti. Se saa sinut voimaan paremmin ja näyttämään hyvältä. Tällä tavalla huolehdit siitä, että onnesi ja itsetuntosi eivät ole riippuvaisia kumppanistasi.

Pitääkö treffikumppanisi sinua itsestäänselvyytenä? Kuinka voisit muuttaa tilanteen?

Lähteet: Bolde ja Hänen tavallaan

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.